Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja cu dobro zapamtiti ova imena, i ako nas za 4 godine opet Mladen Plakalovic i Nemanja Kosarac budu trebala predstavljati na Olimpijadi, svim silama cu se potruditi da organizujemo protest protiv toga. Jako sam osjetljiv na ove stvari i dovoljno je sto svakodnevno gledam politicare kako samo dodatno produbljuju i onako kritičnu situaciju BiH. Olimpijada je za sportiste svetinja. Upucen sam u desavanja u bh skijanju, i nemate pojma koliko je skijasa sa boljim rezultatima, a koji su uz to kulturno odgojeni, otpalo i nije dobilo olimpijsku stipendiju samo zato sto su ovakvi imali jace veze u savezu. Najgore od svega je sto ce se i o ovome pricati dva dana i svi ce zaboraviti sta se desilo. Pa cemo za 4 godine u Sočiju imati ponovo Mladena Plakalovića, samo što će mu se pridružiti i Nemanja Košarac. Sramota!
u entitetu manjem to nije kaznjivo..... zlocinci su heroji politicari isto na razne nacine velicaju zlocince podstrekavaju na mrznju , i sta reci to je ono sto oni i jesu... to je ono sto od njih napravila Srbija i sto zeli da oni budu, ni milimetar bolji od majcice srbije.
SRPSKI GENOCIDASI I RUSITELJI U GENOCID TVOREVINI NA CELU SA SPIRICEM, DODIKOM, RADMANOVICEM SU TI KOJI UZ PODRSKU SRBIJE I KONSTANTNU MANIPULACIJU i LOBIRANJEM PROTIV DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE NE DOZVOLJAVAJU USTAVNE REFORME I BILO KAKVU DEMOKRATSKU FUNKCIJU BiH-E!! TREBA ZA SVA VREMENA UDARIT PO KRVAVIM PRSTIMA SRBIJE I SRPSKIH GENOCIDASA U GENOCIDNOJ TVOREVINI! ZNACI SAD POCINJI GENOCIDNI SPORTISTI DA SE SEPURE SA SLIKAMA NAJVECIH RATNIH ZLOCINACA SRBIMA , TO JE VISE NEGO PONIZENJE I SRAMOTA PREMA SVIM ZRTVAMA SRPSKE IDEOLOGIJE O CISTOKRVNOJ RASI SRBA!!!! TIHICU TI SI JEDAN OD KRIVACA STO SE PO ZRTVI BOSNJACKOJ SRBIJA IZZIVLJAVA! KO JE GLAS\'O 31-OG DECEMBRA ZAKON ZA PRAVO NEGIRANJA RATNIH ZLOCINA I GENOCIDA????! DOSTA JE VISE SRPSKOG TERORIZMA I TERORE KOJU VRSE NAD DRZAVOM BIH-E I NJENIM GRADJANIMA I PONiZAVANJA SVIH ZRTVI SRPSKE MASINERIJE UBICA! DOSTA!
Dva mala seljačića i kompleksaša odrasla na fašističkim vijestima Rista Đoga stala pred džamiju u Trebinju i slikali se! Poslije \"turili\" slike na Facebook i dobili ohrabrujuće komentare njima sličnih. U čemu je fol? Ako su htjeli ispasti \"heroji\" što nisu došli u Sarajevo pa se slikali pred džamijom u tim majicama? Žalosno da žalosnije ne može biti. Njihovih godina u ne tako davna vremena su se nosile majice sa imenima dobrih bendova...Njihovih godina u ne tako davna vremena je glavni fol bio dopasti se nekoj curi... Toliko puta rečena ali uvijek, uvijek aktuelna i nepogriješivo tačna: Čega se pametan stidi budala se ponosi!
Sudeci po slici, pravi debil. Nije ni cudo sto je sav iskompleksiran. Nego, bolje je pitanje zasto uopce saljemo kretene za 92. mjesto ili dosljedno posljednje, kao njega i onu njegovu retardiranu kolegicu?
DOK SE BOSNOHERCEGOVCI BRANE OD PONOVNE AGRESIJE VAMPIRA SRBIJE IDEOLOGA O VELIKOJ KRALJEVINI SRBIJI DODIK I GENOCIDNA TVOREVINA POCINJU PLJACKANJE NAFTE NA TERITORIJI BOSNE I HERCEGOVINE???? KO JE DOZVOLIO DA GENOCIDNA TVOREVINA SKLAPA UGOVORE SA RUSIJOM U PITANJU PRIRODNIH RESURSA KOJI SU VLASNISTVO DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE! SVI PRIRODNI RESURSI KOJI SE NALAZE NA TERITORIJI DRZAVE BIH-E PRIPADAJU DRZAVI BIH-I O NJENIM GRADJANIMA A NE NEKOLIKO GENOCIDNIM RUSITELJIMA I PLJACKARIMA BIH-E! TREBA POD HITNO DA SE RAZJASNI KO STA RADI, PO KOJEM PRAVU I ZAKONU? GDJE ODLAZE PARE BIH-E I KO JE DOZVOLIO OVOLIKU PLJACKU I MONOPOLIZACIJU PRIRODNIH RESURSA DRZAVE BIH-E???! GENOCIDNA TVOREVINA OKUPIRA SKORO POLA TERITORIJE BIH-E, PLJACKA, TERORISE , UNISTAVA DRZAVU BiH-U! DRZI I FINANSIRA VEHABIJE U GORNJOJ MAOCI!!! RUSI SU INVESTIRALI 650 000 EURA ZA PLJACKU NAFTE U BIH-I??? STO LI SE O OVOME TOLIKO SUTI????!