Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po njegovim riječima, otvorila se šansa, „međutim u prvih nekoliko mjeseci, nove vlasti nažalost nisu pokazale dovoljnu angažiranost i konkretne poteze kako bi se ispoštovala EU agenda“. Koji cinik. Kao da njegova stranka nije vlast. I našao se pametan da nama objašnjava nešto što nije moguće provesti u BiH bez unutrašnjeg dogovora. Uzalud je Šepiću razgovarati sa parlamentarcima iz Bundestaga ako ti ne razgovaraš sa članovima iz svoje stranke.
ja ne znam kakvu ovo nadu ikome daje???!!!!!!!! obicna posjeta "reda radi" zbog cinjenice da dugo nije bila.....Merkel ne zna kud udara u problemima sa Rusima pa sa Grckom pa sta sve ne....i sad ce onda razbijati glavu o BiH......doci ce isto kao onaj Kurz neki dan i otici ce i sve ce biti kao da nije ni bila - i nama a i njoj