Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dok je uzimao nije imao zsravstvenih problema
Zabranit saglasnost u narednih 10 godinA u ovim nelegalnim objektima za obavljanje bilo kakve djelatnosti osim za humanitarne svrhe Investitore treba naucit pameti da ne kupuju uticajem ljude...
U Maleziji ga dobro služilo zdravlje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a zdrav je da bude ambasador?
Jeste korjene pustili 30 godina i svi se odali lopovluku valja sad sve zatvoriti,sad je red mislim na Trnovo pa idemo dalje
Pustite onda i ostale zatvorenike koji imaju zdravstvenih problema ista su ljudska prava sa sve ljude sto pravite diskriminaciju i slucajeve za Strasbura?!
Mema je li narukvica legla????
Hahahahaha,. ebo li vas lopov, a da je u Indoneziji bio bi ok, tamo je zdrav sa pokradenim parama,
a mogao bolestan biti ambasador
a nije bolestan kad treba ugovore praviti
Jel na traktoru otisao kuci
A koliko je ljudi zbog njega oboljelo i umrlo???
Koliko ljudi? Daj ime i prezime. On se tereti da je Malaku dozvolio sprat više. Ne bi me iznenadilo da iza tvog nika stoji neki Franjo ili Zoran. Bacite kost a kod vas u Hercegovini se češće viđa poskok nego li fiskalni račun.
Koliko možeš biti JADAN i BIJEDAN,sakriven iza Nicka,ogovarati,olajavati,ismijavati čovjeka a da većina uz to i ne poznaje tu osobu. Mislim da većina na ovom portalu nije ni blizu moralnih i ljudskih kvaliteta ,u ovom slučaju Memića ,a Allah zna najbolje.
Našem bivšem načelniku želim sve najbolje! Ovim mahalušaama,koji po čitav dan mahalušu,želim da manje gibete ili ti ogovaraju , da više rade dobra.
E moj Konakovicu i Nikšicu nosit cete ljude na savjesti,pakovanje zbog politickih obracuna
Vjerovatno ga boli k***c za sve....jer i dok je krao isto se osjećao!
Sad odjednom obolio,to treba javno kazniti,na kakvom trgu.
Jel ovo na djelu kletva 'dabogda mu zatrebalo za lijekova' lol
Sportski ribolov