Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ovaj ološ jedini bili bi mi svi sretni. Svaki grad ima ovakve u BiH , skoro svaki biznismen je ovakav. Ova zemlja je od rata leglo korupcije, kriminala i nepotizma.
zeleni termit koji je hapao godinama od građana.U zadnje vrijeme sda preko svog novinara pravi ko fol neke afere,djaba vam sve opet glasat za vas necu
sta se ovaj nakrao bgt
bahahahaha,svi se razbole i operišu kada trebaju na sudjenje.Ja bih ga sa stalkom za infuziju doveo na ročišta.
Bacite gov.. u tamnicu da ne vidi sunca
Zasto nj. mentori nisu na optuzenickoj klupi zajedno sa njim ? Vrhunac izivljavanja nad narodom i razmetanje silom - Jednog takvog nepismenog, bahatog kriminalca i seljacinu postavise za ambasadora.
Pustite postenjačinu, pravite gresku 😂😂
Male su sanse da Senaid i doceka suđenje, ovakva operacija je teska i rizicna a covjek ima godina. Dovoljno je da mu se sudi za Tibru koja je ocigledan primjer korupcije u opstini Ilidza bez svih ostalih djela.
Šteta ko če nas učiti ENGLESKI
Kad si krao nista ti nije smetalo,sad ga lafo stomak muci hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂,j..o li ti pas staru u usta,umri keru
Eto, lopovluk skočio na nos brzo, mada i ovaj novi načelnik ide utabanom Memićevom stazom.
Zavalio ga haver iz nipa iz butmira haha