Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan rođendan Evropi, ali ovo se nije smjelo desiti načelniku Ilidže zbog milion razloga.
jel se neko zelio nasaliti sa ovom vijescu,ovo je najgore sto sam procitala u poslednjih nekoliko mjeseci,ovo je sprdacina velika.interesuje me kako su zakljucili da je opcina ilidza po necemu dobra?jao grozote.
Zanosna dobro si krenula sa komentarom. Za drugi dio mogu ti samo reći ne seri. Kad je u pitanju g. Memić i priznanje koje je dobio sramota. Takav jedan provinicijalac da dobije bilo kakvu nagradu, a ne za najboljeg menadžera načelnika je užas. To je samo pokazatelj koliki je stranački uticaj u našem društvu, jer g. Memić niti predstavlja na pravi način Ilidžu, niti vodi njene građane. S poštovanjem,
Ovo su pravo smjesne stvar,sta je to on uradio,na ilidji stanje grozno,maloljetnicka delinkvencija na svakom koraku,dole ratno stanje i po necemu je ova opcina dobra..mlim vas po cemu?
Vala ja ne znam po kojem principu je izabran... Ja ne cuh nikad nista dobro o njemu...
Cestitke nacelnice, po drugi put ste zatvorili usta hejterima i svima koji su pljuvali po Vama.
Neka Amir Zukić pokrene zaštitu vitalnog nacionalnog interesa zbog ove šprdačine.