Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast!!
ruke ti se pozlatilee...
Bravo!!! http://www.youtube.com/watch?v=I6D-BukLJHQ
@DIJASPORA_MA... ZIKRIJA AVDAGIĆ,NAUČNIK,BOSANSKOHERCEGOVAČKI,PROFESOR SARAJEVSKOG UNIVERZITETA SE NIKOG NE BOJI!!!!!!!
Aferim?Koji je to jezik?Objasnite mi značenje,jer ja tu riječ ne razumijem..
Bravo Senade, sve ti najbolje želim u životu i još mnogo ovakvih otkrića. Ovo je dokaz da su Bošnjaci uvijek bili pametniji i ispred drugih tzv konstitutivnih naroda koji bi da unište Bosnu i Hercegovinu. Međutim dok je pametnih i sposobnih Bošnjaka Bosna i Hercegovina nikada neće biti dovedena u pitanje.
NIsam primijetio onaj post @jojsenade sto je dobio negativne ocjene. Druze svaka cast , nespojivo je klanjati 5 puta dnevno i baviti se ozbiljnim radom i naukom. Dva nespojiva svijeta jedino ako se relgijia ne modificira prema aktuelnim potrebama. A to onda i nije to ta relgijia vise. ... Da ponovim ovakvih kao sto je JUNAK iz price se boji elita u BH i njihovi rodjaci portiri ,policajci i trajvandzije vise nego rata.
Nista cudno ,barem za mene.Sve sto je pametno i garantira uspjeh u svojoj oblasti primjeti se samo vani i pruze mu se svi uslovi da taj uspjeh i ostvari .
TI SI ZLATO SENADE ALI NE DOLAZI U BOSNU MOGU TE ŠANERI KLEPIT
senade ti nisi bosanac nego svicarac svicarska te je naucila misliti, uciti, dala ti svaki nivo skolovanja, dala ti priliku da napredujes i istrazujes, da putujes, da jednostavno receno iz prizemnog bica od prije 20 godina evoluiras u naucnika itd itd da si bosnjo sada bi kljanjo 18 puta na dan, prico bi o nasoj islamskoj tradiciji, o genocidnim srbima, o neakim hurmama i kamilama, je l hadis obaveza il ne, dijete bi tio bilo na heroinu, zena imala 200 kila kholesterola, kuca ti popucala na klizistu itd itd kontas, uredeno drustvo i plemenska zajednica, rezultati jednog i rezultati drugog ljubi kitojlo svakom tom svicarcu cim ga vidis, ONI SU TI DOZVOLILI da preskocis 1500 godina civililizackih uzasa Istina, potpis na ovo
Nisu više Bosanci tvrdoglavi, nego tvrdoZLATI!
Steta brate senade staces ti u inzenjerima, jel nije bilo bolje da si zavrsio za molera, mogao si davno napraviti kucu u osjeku ili misevicima jer imas 30 godina.Tvoji vrsnjaci vec hodaju povijenih ledza,sad moras kupovati kucu za par svojih platica.Moj senade,tako ti je to kad te roditelji odgoje i upute na pravi put,neko rece u komentarima klanjao bi da si bosnjo i nebi nista od tebe bilo,ali hvala Bogu vjera i nauka idu zajedno.Selam tebi i tvojim roditeljima koji su te tako odgojili i izveli na pravi put,hvala ti SENADE uljpsao si mi zivot,nastavi tako od srcati zelim srecu.
Senade ne vracaj se ni za zivu glavu ukrast ce ti sahat :)
Niti smo gluplji od ostalih a niti smijemo da umusliti da smo pametniji. Senade sto dalje od BH mozes pokvariti koji tal. BH novinarstvo umjesto da mikroskopom trazi ovavke i slicne pozitivne primjere i da svaki dan stranice budu oblijepljene slicnim sadrzajem oni pisu kako je Indira objavila neku novu pjesmu il pomno citiraju jednu od milion nebuloza Dodika. Treba narodu pojasniti i prikazati koji ljudski kapital postoji u svijetu i postavljati pitanja sta rade ministri na iskoristavanu istog. Ovakvih se tipova kao sto je ovaj gosp.Senad plase na Sarajevskom Univerzitetu vise od RATA !!!!
Senade, sve čestitke za učinjeno. Bravo samo naprijed. Što se tiče komentara htio bih obratiti pažnju pojedincima da se ovdje radi o uspjehu jednog našeg čovjeka koji je za svaku pohvalu, a ne o objavi medijskih prepucavanja. Za pojedine autore komentara je šteta što naučiše kako se isti objavljuju, ali eto takvi smo ti mi. Znaš ti nas j3b... ti nas.
Niko jos nije svjestan koliko pameti u ovoj drzavi ima,samo j.b.g takva je situacija da jednostavno to nije nikome zanimljivo,zanimljivije je sta d.o.d.ik,ti.h.ic,co.vi.c,lag.um.dz.ija p.i.z.d.a m.a.t.e.r.i.n.a kaze ili uradi.Senadu svaka cast,jos jedan u nizu bosanskih sinova koji osvajaju svijet,a vjerujte da ih ima,kao i onih koji bi htjeli a ne mogu,nazalost.Lijep pozdrav!
Drago mi je da sarajevo-x objavljuje ove tekstove .Dobro je da se i ovim ljudima daje medijski prostor.Dobro je da ima nesto pozitivno.Senade svaka ti cast.