Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zasto ovdje ne zabranite komentare????
Haj više stigo da bog da, samo da ne gledam više ove naslove. Pun mi je mahalske priče, pravite šatro junačku atrakciju ni od čega. Domet BiH junaštva i avanture.
ovo se zove self promotion ! da li ce on bit bolji hadzija od ostalih koji su avionom otisli NECE !
Koje ovaj lik da nas svako malo bombardujete informacijama o njegovim putesestvijama?! I koga briga jel dobio vizu ili nije. Da je neki vjernik, radio bi to sutke i sa dostojanstvom, zbog sebe, ne zbog reklamiranja po ovom portalu.
Djaba mu je hadz kad je Meka pod okupacijom nevjernika.
Sta se meni sve u zivotu izdesavalo dok je on setao svim ovim zemljama
Podrska Senadu, fura frajer svoj fazon i to postujem! Je li ovaj Darko Zelenika iz Zelenike?
ko ce ako nece kl i x kreteni da Vas hoce oprziti, ma mu vam huskacu, hranite bolesnike
eto nam brace muslimana ,zasto nam treba viza uopste za Arabiju.2 mjeseca da covjek ceka za vizu je bruka i sramota.da sam ja na njegovom mjestu ja bih se vratio
kako vas ba nije stid sta vi znate sta je hadž i islam..... on ima cilj a sta vi imate ....
prezime hadzic-hadzija
Prepjesacio Crnu Goru pa Bugarsku... Jel to na letecem cilimu preletio Srbiju? A mogao se dva mjeseca boriti u Siriji protiv agresije umjesto da sjedi bezposlen. I otkud Darko u Jordanu, zar nisu mogli naci nekog naseg, to isto kao da nam ambasador u Rusiji bude nas, a u Njemackoj smrd.
kralj, princ ili koji već, obećaše svu pomoć kroz Saudijsku Arabiju a dva mjeseca se čeka na vizi sve u duhu .......
ovaj je puko
TRODONI