Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Senade, ako budeš išo ovih dana prema Njemačkoj, molio bi te da mi poneseš puncu dvije kile domaćih suhih šljiva, poželio čoek. Da ne plaćam poštu a i ti da ne ideš prazan. Fala.
Svaka cast !
ovaj se pravo uzhodo BITNO JE BITI BOŠNJAK
Bravo momci.Vukovar i Srebrenica će zauvijek ostati u svijesti i Hrvatskog i Bošnjačkog naroda.
@Sredoje Ti si p.e.d.er sredoje i provociraš jer voliš kolac u vlastitom špupku.Dobićeš ga...samo se moraš malo strpiti.
bice vam opet drina crvena, 10.diverzantski odred
sve ok, al s tim vehabijskim ljiljanima pod kojim su klali Hrvate ne treba ih pustiti preko granice,
Samo da kažem pojedincima za Brčko Distrikt. distrikt (lat.), kotar, okrug, područje, kraj; upravno ili sudbeno područje u nekoj državi. Što opet znači da Brčko Distrikt ne pripada ni FBiH a ni RS-u već je okrug za sebe i prema tome neka niko ne se.re da je Brčko bilo gdje,jer je Brčko u tri pi.ke mate.rine kao i bilo koji drugi grad,opština,selo,zaseok,čovjek...u ovoj je.enoj državi punoj bolesn.ika poput vas. Je.e mi se gdje je otišao ovaj čovjek i zašto je otišao.Njegova je stvar gdje će,kako će i čim će. Nikad pojedinci neće shvatiti da je u životu bitno biti dobar čovjek a ne ološ poput pojedinih komentatora ovdje.
KLIX TREBA IZBRISAT IZ BOOKMARKA ZATO JER NE ZELI DA BLOKIRA OVE KOMENTARE MRZNJE; STO VISE ON I PODRZAVA SIRENJE MRZNJE NE BI LI DOBIO KOJI KLIK VISE, TIME JE IZRAVNO IZRAZIO NEPOSTOVANJE OVOM COVJEKU JER JE DOPUSTIO KOMENTARISANJE A ZNA SE ODMA KAKVI CE BITI KOMENTARI
PROCITAO SAM OVIH KOMENTARA PRILICNO PUNO,KOJA SVE BUDALA DANAS KOMENTIRA NA OVAKVE STRANI .DALI JE OVO U REDU ILI NE OTOM POTOM ALI VELIKA VECINA OVIH LJUDI STO KOMENTIRA JE POKVARENO, LUDO , GLUPO ILI NEZNAM NI JA STA JOSS
Ja se sam sebi serem usta. Prava sam seljačina kao i ova dvojica.Kur.... od ljudi.
Ove budale, nemaju veze sa vjerom !!!
Kaj traze u vukovaru,. Osobno bi zabranio likovima povratakk natrag u bih. Oni su sramota za Mostar i Hercegovinu..gdje je u.bi.je.n.o na tisuce osoba zbog HR politike.
Senade, pokloni se ti ubbijenim Hrvatskim civilima koje su Bosnjaci po Bosni poubbijali a u Vukovar ne moras ici jer to je najobicnija suplja ! ps radi li ovaj Senad ista u zivotu ili samo hoda po svijetu i ceka ko ce mu dati kakvu sadaku ?
Mislim, jesmo mi bili u ratu ili kaj? Gađali smo se grudvama snijega devedesetih? Idi budalo, ostavi se Vukovara dok te netko nije polomio.
Smuči mi se samo kad vidim one dvije glupe face na slici, a tek kad se sjetim da će parazitirati na mome Vukovaru na nacin na koji su navikli parazitirati nad Srebrenicom i drugim stratistima svoga naroda. Cak se slazem s ovima koji kazu da bi trebali ici u Ahmiće prije nego u Vukovar, ako vec ne zele u Bugojno recimo.
@m uvijek su se i izivljavali te "junacine" na cestitim, starim, djecom i tako to.... stoka pa et...