Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razdeeegooorazdeeeegoooo
Kako da Vam građani vjeruju, kad samo mlatite u prazno, nemate ni obrazložen Program rada. Balavci željni popularnosti, a ko je radio za građane vidi se to u nazad. Mislite da je lahko biti u kabinetu načelnika, zavališ se u fotelju želiš komadovati, popularnost, što se taj dug nije ranije iznosio, pred izbore samo pljujete, i vrijeđate, i blatite, gdje ste bili ranije svi Vi.
Samo kandidat koji potpiše BJANKO ostavku, JAVNO GRAĐANIMA PRED IZBORE, može doći u obzir. DOduše Goraždani u Sarajevu kao Efendić mogu JAVNO obećavati da će priključiti pumpu ispod nadvožnjaka i da svoje birače neće POMOKRITI u narednom mandatu ! Odnosno UO njegove stranke i Konaković mimo njegove volje !
Malo ti 6 godina dzabaluka, nerada i enormno visokih pausala, ti bi jos... i eto 6 godina bio vijecnik i nijedne inicijative, pitanja da ne postavis, ali vazno je da svaki mjesec legne milja, dosao ne dosao na sjednice... i svi sad aman sveci, pred izbore...
gdje ce vam vjerovat...cim se docepate fotelje...uzmete kartu u jednom pravcu...za sarajevo...
Evo vjerovat cemo tebi.srce si
pa jeste....cim se docepate fotelje