Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vijest samo zato sto je klix zabranjen...
No shit...
Jest Musafami
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad koga ne bude u komentarima znajte da su opstinari :D
nema commija i semse :)
hahahaha :D evo komija.. vidjet cemo jel tokom dana aktivan :D .. doduse informaticar je on, zna on cake :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka je , , treba ukinuti pristup svim stranicama koje nemaju veze sa poslom kojim se bave ...
Vidi cobana,samo mu subara i ovce fale,ali sta drugo ocekivati od kadra SDA.
neka tako i treba, bravo.
i opcini centar je vec godinama ukinuto sve sto ima domenu com, prema tome ova je vijest ovdje, jer je klix zabranjen
tako treba, manje ćemo čekati na potvrde...
Općina Novi Grad Iran.
Debilnost. Blokirat samo neke stranice. Kao da oni koji nisu navikli na slične sadržaje neće naći pandane tih stranica i nastaviti po starom. Ako je već htio rad, red i disciplinu trebo im je ukinut internet osim emaila.
Ne seri klix. Po zapadu firme znaju zabraniti sve stranice sem onih koje nisu prijeko potrebne za vršenje posla
Imam i negativnih primjera. Kada god nesposoban rukovodilac to jest rukovodilac koji nema viziju i ideju dođe na čelo neke institucije prvo je što uvede upisivanje na recepciji kada si došao na posao i ispisivanje na recepciji kada ideš sa posla, zabrane ovakve i zabrane onakve. Osmisli idiote nešto pa će ljudi raditi.
Ovo se slažem...
Ovim svojim postupkom Semir Efendić meni samo dokazuje da nije dorastao rukovođenju na nivou institucije kakva bi trebala da bude općina Novi Grad. Najbolje bi mu bilo da se vrati u Maleziju gdje je završio neki lijevi fakultet i da tamo trajno ostane.
Ja se sjećam vremena kada su se pojavili prvi PC računari u Energoinvestu koje je proizvodio Iris. Normalno, raja su se masovno počela igrati poznate igrice "tetrisa". Također je bilo normalno što su se odmah pojavile i špije koje su šefovima dojavljivale ko su ti koji se igraju igrica. Jedan od šefova "tipa Emerika Bluma" znači šef koji je nešto značio tada u Energoinvestu na ta šmekanja je dao slijedeći odgovor "Neka se igraju to su potencijalni budući programeri". Ne znam da li ćete vjerovati na riječ, tako je to na kraju i bilo. Evo i mog primjera. Napravio sam jedan proizvod koji sam želio da reklamiram. Došao sam do saznanja da je najefikasniji način reklamiranja na Facebook-u. Kome sam se najprije obratio. Djeci koja vise na Facebook-u, koji ne samo da su mi znali pokazati koja razliak je između profila i stranice i kako da napravim besplatnu reklamu za svoj proizvod, nego sam upoznao i dječake koji zarađuju džeparac tako što prave reklame za osobe kojim treba takva vrsta usluge
ukini im redtube ;)
efendicu mucni tom svojom glavom.Otidzi na biro i pogledaj nezaposlenost ,obidzi firme pitaj radnike kako im je radit , pogledaj malo okoseb kako ti zive penzioneri oni nisu na internetu. Sramota
Tako i treba ! Na poslu se radi a ne zeza po Facebooku i ostalim stranicama
Ne rade nista, primaju platu, i jos im das zanimaciju da im ne bi bilo dosadno, nije vise u modi soliter, jos malo pa ce administrativni radnici na drzavnim jaslama pocet donosit igre na posao da instaliraju....Iskreno ne volim ovog mrgalja nesto mi nije po volji (subjektivni izbor) al licno blokirao bi pristup radnicima sve veze sa internetom osim onih koje im licno trebaju u poslu.Kuci pa surfajte bando neradnicka, i citam danas prosjecna placa u BiH 800 KM, pa jes kad njih 10 000 ima po 2 milje placu dok sitna buranija radi za 350 KM.Kazu politicari imaju visoke place...to i ne bi bilo toliko visoko, kad pomnozis svi administrativci po raznim vladama imaju po 2 milje politicari dodju ko sitna buranija.