Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednog Semira Efendica postaviti za predsjednika drzave, drugog klonirati i postaviti za presjedavajuceg vijeca ministara,treceg kloniranog Efendica postaviti za premijera FBIH i RS-a, cetvrtog za nacelnika svih opstina.. svicarska je mala maca kako bi ovdje ferceralo to.. covjek vraca nadu u bolje sutra, bas je malac veliki znalac i sposoban umije brate
Svako vrijeme i mjesto ima svoje ljude. Historija će Općine Novi Grad Sarajevo zapisati ime Semir Efendić!
Semir Efendić je prvi politicar u BiH koji se ne bavi politikom poslije izbora 2012. godine. On je shvatio da nakon izbora prestaje politika a pocinje predani rad za narod. Svi drugi se bave politikanstvom i nakon izbora. Efendić je shvatio da je politika borba za vlast, a nakon dobijene vlasti - pocinje borba za rad i borba za bolje rezultate na ternu, borba za bolji i ugodniji život građana.
Načelnik čiji su rezultati vidljivi iz dana u dan. Svaka čast Efendicu
BRAVO
Zadivljujuci rezultati opstinske uprave i nacelnika. Cinjenica da je budzet povecan za 30% govori o kvalitetnom radu Efendica. Halal vam moj glas koji vam dadoh
Nek napiše jasno i glasno koliko je zaposlio ljudi, koliko je njemu u okviru strateškog BAkirovog projekta o 100 000 novozaposlenih bošnjaka do 2018 palo u ZADAĆU ! Da su "zle komunjare" vako ispunjavali rayvojne planove, a Sarajevo je mjesto gdje bi se oni opet najprije mogli realizovati. poletni Efendi' BI SAD BIO NAČELNIK LIVADE, što je opština Novi Grad bukvalno bila do 1966 ! ALI SDA je na vlasti svega 25 godina !! Znam i komunisti su taj Novi grad za 25 godina !
ZATO JE NAJVAŽNIJA POŠTIVANJE MAKSIME GENIJALNOG LAŽOVA BAKIRA IZETBEGOVIĆA: NE GLEDATI UNAZAD, NE GLEDATI UNAZAD !!! CITAT : sagrađeni novi parkovi poput Centra "Safet Zajko" . PA moraju kad su sva dječija igrališta pretvorili u džamijska dvorišta a tamo gdje nisu načelnik se pobrinuo da stative ubijaju djecu ko što su ih u ratu ubijale četničke granate !¨:))))
...opĆina koja lansira buduće "first line" domaće političke zvijezdice. od kokuznog ( i "snalažljivog", kako se ovdje tepa takvim prikazama) damira hadžića pa na dalje.
i zaboravio si reći,ima dobrog,pametnog i poštenog načelnika koji nije okovan okovima stranke,nego je iznad toga i radi na dobrobit svih građana,a ne samo SDA-ovaca,aferim,Semire !
hshahaha