Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hajrom prođu izbori pa da se ti nama vratiš u rodnu Fojnicu, a da imamo gradonačelnika dostonog ovog lijepog grada
a kakve su, i koliko su bolje vase bake, nane, nene, mame, sestre, kcerke, unuke, tetke, ujne, sestricne, braticne etc.? ne pada mi na pamet da glumatam njenog zastitnika jer mi nije niko i nista, ali koliko ste se okomili na tu zenu kao da je plavšička ili vam je krivo što to nije ona ?
Ovo više liči na neko prihvatilište,jadna djeca. A vidi nje u bijelim cipelicama,baš se uklopila u ambijent. Ona je garant od onih što i na plažu dolazi našminkana,s minđušama i biserom oko vrata-da se zna iz kakve je kuće. Jadna majko!
ma jebat je;ko ona neka zena,koza obicna!!!
ovo je nacin da gospoda iz CK izmuzu pare od drzave za \"ljetovanje\" u brdima oko sarajeva, ccc, sve mafijaska posla
Trebalo je nagovorit ovu djecu da joj malo zjape ovu \"tasnu\" pa je izmlate s njom, \'bes to igraliste kad imaju 2 klackalice na 54-djece, fuj!!
Zena bez torbice kao muskarac bez brkova:)))))) Hajd fakat manje serite, dali bi lijevu ruku da ste na Semihinom mjestu. Ko bi Vas otjerao sa pozicije!!!!
treba fkt bojkotovati ovakve vjesti...poceli ste raditi kao zuta stampa...jos malo pa cete pisati o tome ko u parlamentu ne nosi gace i sl. informacije su vam za nule
naježila se...baš je lutka...
Pitanje za urednike sarajevo-x...zasto objavljujete ovakve informacije? Na ovaj nacin samo doticnoj i njenoh stranci nabijate bodove i glasove pred izbore....BOJKOTUJTE OVAKVE STVARI...jbg,u vas smo se \'\'kleli\'\' za vrijeme aprilskih demonstracija...
Joj sta ovi izbori rade cuda pa eto ti
Doticna gospodja je mogla ako nista u limuzini u kojoj je dosla ostaviti svoju pomodarsku tasnu i sa djecom biti malo vise prisna, a ne glumiti ulogu velike Gradonacelnice. Ali znajuci od ranije lik i djelo doticne covjeka nista ne cudi.
bas svjetski izgleda ovo doamraliste hvala ti semiha