Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"On je upozorio da ova situacija prerasta u diplomatski incident i da će BiH imati velikih posljedica zbog današnjih zbivanja." Kakvih jos posljedica BiH moze da ima ? Pa jbte, zar za ovaj narod postoji nesto sto moze biti gore a da to nismo prebrodili ! Politicari na vlasti, ovo je za vas najgore i vi cete da budete kaznjeni zbog ovoga sto ste napravili ovom narodu !
Himzoo ne serii !!!
Himzo Selimović je u izjavi za TV više puta rekao "zgrada zajedničkih institucija" čime je pokazao jadan nivo političke svijesti i razumijevanja naoko malih ali važnih detalja u vezi bosanske državnosti. Takva greške ne da se ne dešava nekom RS dužnosniku, nego čak ni kuharici...
E glupa Bosno ništa i ne vidiš. Propise o JMBG -a iz bivše Yuge od 1976g. još niko nije mjenjao, jer su po standardima EU. Sve i nove države od Slovenije do Makedonije taj ID broj izdaju na isti način po istoj metodologiji i procedurama od kad je uveden do dan danas i svuda ima i 13 cifara po istoj šemi: ( DDMMGGGRRBBBK), DD=datum, MM=mjesec. GGG=godina rođenja, RR=republika- grad-regija, BBB=spol, i K= kontrolni br. Ko je zeznuo glupu BiH da ovo, pored svih problema sad menja, i zašto OHR i g.INCKO to dozvoljavaju i ne reše u pola minuta, a One koji su to pokrenuli i poslali nalog Matičarima uhapse, to je drugo pitanje. Beograd politika i Dodik su OHR i g.INCKA tjerali iz BiH, sad mu sigurno aplaudiraju. Možda, “kako je sad bio u Beogradu”, budu tražili da ovakav "ostane"?
Selimovicu.! NEMOJ DA BI UPOTREBIO PENDREK PROTIV NARODA!!!!!!! Uradis li to svsrtat ces se uz multi-cetnicku koaliciju koja je dovela do ovog stanja, a onda i ti i tvoja stranka mozete racunati na siguran poraz na slijedecim izborima.
HIMZO GDJE SE RASTALJUJETE POSLIJE POSLA??? IMA LI BIJELOG I KURAVA ???? RADE LI SE TRBUSNI I AEROBIK I PO PARLAMENTU?????????ZA SITNU PLATU OD 4-5-6-12 HILJADA MARAKA????
i himzu vuce gravitacija sebi izgleda
Zar nemaju podzemni hodnik kojm mogu izaći ili su im i to blokirali ? A helikopter ? Možda paraglajderom sa vrha zgrade ili sajla do Holiday Inna pa neka se spuštaju. Hoću da kažem da rješenja ima, samo treba imati dobre volje.
mogu oni sa vrha zgrade i bez paraglajdera.
mogu izaci samo ako helikopteri dodju po njih...drugacije neeeee!
bez zvucnika molim,eto onda hanke paldum
Ovaj i Nefić... Da umreš od smijeha.
Eh ako policija bude napadala ove neduzne ljude,e onda ce tek da vide dolazim sa grupicom momaka koji su spremni za belaj!!!
kaze da razum prevlada,a ti isti parlementarci nista zivo ne rade vec 20 godina osim sto kradu i pozivaju na mrznju i nacionalizam.i sad kad je prpa traze razum.a itaj selimovic sto ne posalje policiju na dilere sto nam truju djecu i ove lopove sto opustosise sve,vec samo postenim gradanima prijete sto su izasli na ulice da sprijece nerad.sram vas bilo
Najbolje vam je da iskopate tunel ispod ceste od Alte do Parlamenta...Počite odmah kopat to vam je jedino rješenje ....
Hajd odjebi majmune