Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smanjit ce vama kaznu zatvorenici iz Zenice :)
Treba vas djikane hodzi voditi
@SARKAZAM089 Da li bi tako pisao da je rijec o nekom iz tvoje porodice?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo povecati.............
Miran budi Bošnjače
"sud u Zenici nije u obzir uzeo da su priznali da su počinili krivično djelo te detaljno opisali način izvršenja istog" Cuj, trebalo bi im smanjiti kaznu zato sto su ga priznali i detaljno opisali.. pa treba ih eutanazirati cekicem u glavu..
allbanci jedini imaju rijesenje i lijek za to, krvna osveta
Učinili su ubistvo jedne mlade djevojke pred kojom je bio život na zvjerski način sa očiglednim umišljajem, planom i namjerom, obzirom na njihovu životnu dob, kazna im sigurno neče bii smanjena.
"Kao olakšavajuća okolnost, zatraženo je da se uzme u obzir da su ubistvo učinili u alkoholiziranom stanju." Jel se ovo advokati sprdaju??
FUJ!Đubre sjedi i truni u ćuzi.Smeće jedno od "čovjeka"!
Da je pravde vi biste već juče bili pušteni, obezglavljeni danas, a sutra bi vam bila dženaza! KO vam smanji kaznu za jedan sat, gori je od vas!
Samo vjesanje i to javno..valja hranit gamad 40 godina bolje kakvu sirotinju za to hranit..
treba vas za muda vijesat...pas vam mater ebo...
Smrtna kazna !!!!
nije navedeno u clanku da su je pritom zaklali, psihopate bolesne
Koja su dzubradi ovi advokati dusu bi prodali za pare a dao bog pa se i njima nesto ruzno ovako desilo pa osjetili licno na sebi patnju familije ove mlade cure rahmet joj dusi.
Šta bolan smanjiti kaznu!!?? Da postoji mogućnost, samo bi trebalo povećati kaznu tim monstrumima!!
pa jel vas STID??????
koliko drugi dobiju za ubistvo nebi cudilo da im smanje na ispod 20god.
...da je ovo imalo nalik na državu, obojica ni đubrili livadu.
. UBIO SAM 145 OSOBA, ali to su bili Srbi, a oni nisu ljudi: Priznanje hrvatskog zlikovca koje ledi krv u žilama http://tinyurl.com/j9hw94y .