Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U cetnicko vehabiskim dogovorima neko mora biti zrtva a to su uvjek naj posteniji gradjani BiH :(
Šta očekivati u zemlji u kojoj svi imaju ista prava. Uh što ova rečenica lijepo zvuči ali nisam mislio u tom pogledu. Mislio sam kako pripadnici Armije BiH. vojska RS. HVO, "Autonomaši", svi imaju ista prava u jednoj te istoj državi u kojoj je svako protiv svakoga ratovao, apsurd nad apsurdima.
bio je i on uhapsen cini mi se,pa pusten..u cemu je fora da nije jure za selima
Lahko je sada laprdati.
To je bio legalni i legitimni napad na neprijateljsku vojsku...............JNA je skinula petokraku 21.11.1991. po naredbi iz Beograda............samim time je prerasla u srbo-četničku vojsku i kao takva bila je neprijateljska vojska i legitimna vojna meta na tlu RBiH međunarodno priznate države............SMRT nakaradnoj izdrkotini RS, svim pripadnicima VRS, njihovim familijama posebno djeci, svim političarima u 20 godina postojanja nakaradne izdrkotine RS, njihovim familijama, posebno njihovoj izdrkanoj djeci.........SMRT i svima onima koji misle da nakaradna izdrkotina RS treba da postoji, njihovim nakaradnim i izdrkanim familijama, posebno djeci.,...............svi nabrojani djecu svoju zaklanu sahranjivali
Seres balijo samo seres
Ako je ovaj komentar TOP komentar samim tim znači da nije sranje četniče43 djecu svoju sahranio
ti si sledeci....
Ti si sledeći selime, djete ti yebem u usta!