Komentari (308)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas jedino i mogu uhapsiti ljude zbog fotografisanja,krađe žvake,cigara i upaljača, a krast milione je legalno.
Zar nisi čitao članak. Očito si komentarisao na osnovu naslova. Tada mu je prišao dežurni policajac, te mu zatražio dokumente i objašnjenje zašto fotografiše stanicu. Tokić je tada odgurnuo pripadnika MUP-a KS. Ako je zbog ovoga ja dajem podršku MUPU KS-a
Djikani uhapsili Tokica u Sarajevu da mu dokazu da mogu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije policijsku stanicu bilo zabranjeno slikati ni u SFRJ... Ako je zabranjeno onda MORA postojati vidno istaknut znak zabrane.... Nije čovjek od 50, kabadahija da gura policajca, tek tako... sačekaćemo da čovjeka puste pa da javnosti kaže svoju verziju šta je bilo i kako je bilo... biće i svjedoka, neko je morao vidjeti....
napiJo se bolan...rumen ko paradajiz
Bitno je biti uhapšen. Svi ljudi od ugleda i uticaja na ovim prostorima su prethodno robijali: Drug TIto u LEpoglavi, Radovan KAradžić, Alija IZetbegović itd itd. Predviđam Tokiću sjajnu političku karijeru čim odleži ono U BAnjaluci. ALo dobije tamo uslovnu kaznu odležaće ovo u Sarajevu. Osim ako ne plati kaznu. PA GDJE STE U OVOJ ZEMLJI VIDJELI OSUĐENOG DILERA, LOPOVA; RATNOG ZLOČINCA I SLIČNO ?
fotografiso svoju buducu kancelariju gdje ce raditi pa htio zeni pokazati
Da si u ne znam kojoj zemlji i da pridjes i slikas policijsku stanicu prici ce ti policajac da te upita zasto to i radis i da te legitimiše :) e drugo sto je on nasrnuo na sluzbeno lice pa je priveden
Zika zivac je dezurni krivac on je obelezeni negativac dripci kad banku obiju zika zaglavi robiju..
klap klap klap klap klap klap klap klap
Covjeka uhapsise, ni kriv ni duzan
Policija nam je sila, neki dan uhapsise staricu zbog bacanja sihira u blizini policijeske stanice. Uvijek na oprezu zbog potencijalnih teroristickih napada unutrasnjih i spoljnih neprijatelja
Eeeee kralju, mene levat zapisa na skenderiji prije par dana i složi mi kaznu 40KM što sam prešao na zeleno, ali 2 metra od pješačkog prelaza. Jbg i ja sam opasan kao unutrašnji neprijatelj.
čuj "bitno je biti bošnjak" pa u istunrečenicu ravnopravnost ubaciti ??? svako je ono šta mu piše na pasošu i ločnooj karti a kako se osjeća i kojem se bogu klanja je privarno i niko mu nemože to zabraniti .
I Tokic posto klinicki slucaj.
Kad vidi normalan covjek kojim sve djikani Tokica imenima pogrdnim nazivaju, automatski se svrstavaju na njegovu stranu. Uhapsiti djikana koji ga je hapsio. I Bakira s njim.
Poruka djikanima ortodoksnim, ma da je alkoholicar teski ja cu ga podrzati iz inata vama cetnickim djikanima ortodoksnim.
Tokic je BiH patriota i jedan od nasih najjacih intelektualaca. Interesantno kako drzava BiH napada svoje branioce. Ima nesto truhlo u Dejtonskoj BiH.
MARKA DA DJIKAN DROTOVI LAZU KAO PSETA!
BICE RATA PICKINE USNICE TRAZI SADAKU ORUZANU U RUSIJI HRVATE AMERI NAORUZAVAJU, HAPSE SE BOSNJACI OD DJIKANA, BITI CE RATA!
Alijin nasljednik uhapšen u sred šehera kao voajer.
_"Tada mu je prišao dežurni policajac, te mu zatražio dokumente i objašnjenje zašto fotografiše stanicu. Tokić je tada odgurnuo pripadnika MUP-a KS. Policajci su zatim savladali Tokića i uveli ga u policijsku stanicu." Na zgradi bi morao da bude znak da je zabranjeno fotografisanje. Sumnjam da postoji znak zabrane. Malo mi je čudno da su zbog samo odgurivanja morali da sudjeluje više policijaca da bi savladali Tokića. Čudno mi je sve ovo. Liči mi na namještaljku. Možda Sejfudin i nije snimao policijsku upravu. Možda se čovjek pobunio zbog lažne optužbe? Ne bi bilo teško pliciji lažirati dokaz i snimiti zgradu naknadno. Sve je moguće. Zašto bi to Sejfudin snimao zgradu i zašto bi mu taj snimak služio? Ja ništa njima ne vjerujem.
Ko je kada vjerovao sudovima, tužilaštvu i policiji u Kantonu.
"Biti Bosnjak" danas u Sarajevu je isto tako kao " Biti Bosnjak" u Banjaluci!
OVO HAPSENJE TOKICA NIJE SLUCAJNO I SPONTANO!
Poturica u je poturica bilo u RS ili negdje drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jebo vas taj novonastali izraz "djikan"
Sto pa mora i balincad negdje da lijeci frustracije srpskog porijekla i janjicarskog nastanka.