Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Bitno je biti predsjednik."
A Mickey Mouse? Hoce li i on s njim u Banja Luku?
hti sam i ja yebati pamelu anderson :))) ...a sto se tice njegove kandidature.....pa pametan potez.....prvo ce dobiti pare od vlade rs namjenjene za kandidaturu a dobit ce od dijaspore 5x vise pricajuci im kaoko ce postati predsjednik rs....lovu u dzep i u tursku....kud ces bolji poslovni potez :))))
nemas sta izgubiti pa nek je sa srecom.
A evo i male podrske mojoj prijateljici "informaciji": Pozivamo Vas da posjetite humanitarnu izlozbu fotografija o zivotu Roma u BiH "Pod istim krovom", u organizaciji Civil Rights Defenders, koja je postavljena u srijedu, 28.05.2014. u Art kinu Kriterion Sarajevo i trajace do petka, 06.06.2014. godine. Izlozba je prodajnog karaktera, pa mozete kupiti neku fotografiju ako Vam se dopada, a sav prihod od prodaje fotografija ide za pomoc zrtvama poplava u Bosni i Hercegovini. Za detalje o samoj izlozbi mozete posjetiti ovu stranicu: https://www.facebook.com/events/299490953550547/ Ulaz je naravno slobodan i svi ste dobrodosli, pa pozovite i druge osobe, a svi posjetioci dobijaju zidni kalendar gratis sa umanjenim, pobjednickim fotografijama na njemu.:-)
Sta je ovo, prvo se Cera-Sera politicki kandiduje, a sad ovaj tokmak zvani "Vazno je biti Bosnjak" zeli biti predsjednik RS-a, izgleda da su mnogim Bosnjacima ove poplave udarile na mozak.
Jbg, i ja zelim biti predsjednik SAD ali ne mogu. Ipak, radije bih glasao za njega nego za Dodika.
OVAKO SE PRAVO BORI ZA BOSNU. PRESELIO U BLUKU I OD TAMO SE BORI ZA BOSNU, A NE PRODAJE MUDA POD BUBREGE OD BASCARSIJE DO STUPA I IZDAJE SE KAO BOSANAC? HAJMO KOMSICI, DFFovci, SDPovci i ostala nacionaloid "Bosanac" buranijo, kad treba naplacivati, onda ste "Bosanci nacionaloidi", kad treba se boriti na terenu, neka "Tokic Bosnjak to radi"?
Da, one lazove iz "Nase Stranke" sam zaboravio!
TOKIC PRESELIO U BLUKU IMA SLAGATI CU, JEDNO SEST MJESECI MINIMALA!
Bilal Bosnic treba da se kandiduje, svaka njegova hutba ima vise pregleda od Justina Bibera.
Da se Tokić angažovao u kampanji S-F mogao se kandidovati kao Bosanac, ovako je prnuo u fišek.
Za svaku bolest trava raste, osim za bolest za vlašću
Velebilje je dobro protiv toga.
Lako je Bit Musliman u Sarajevu, Svaka cast bratu Tokicu........
Ako ovako bude nastupao u Banjaluci kao potpredsjednik manjeg BH entiteta, onda treba da bude izabran jer očito neće poklopiti ušima pred genocidnim političarima: http://www.youtube.com/watch?v=26mglGp-NbU
Ovako se bori za svoju drzavu i narod, a ne ko ove p,ic,kice politicke u Sarajevu sto price pricaju. Odes u drugi grad, zrtvujes se sav da uradis nesto, kako drugacije pomoci povratnicima, pa neka i neko iz RS dodje u federaciju i pomogne povratak....Tek kad svako mogne otici raditi i zivjeti u drugom gradu, bice drzave...A ovo trenutno ni u svom gradu nemres opstat....
ne vracaj se KLOSHARCINO !!!!!!!!!!!!!!
...izgubio insan svaki dodir sa realnošću...
Prenosi ga uhvatili :) .
Mosnje pukle po svim savovima :)))))