Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČETNICI KLATI ĆEMO VAS JOŠ
ma samo je sefer \"spasioc\"... kako smo samo svi coravi..a i terminologija \"ceracemo se \" je bas na nivou politicke kulture
Jooj sto to mene nema u medijima u zadnje vrijeme?!?! :(
Ovo sa Amandmanima mozemo nazvati IZDAJOM tj. Tragedijom naroda Drzave BiH. Podrzavam svaki vid Protesta, odbacivanja, zalbe, ili bilo sta sto ce opametiti nase politicare! Za naseg Generala slijedece: Ovo je covjek za sve...Strucan, pametan, vrijedan, dobar otac, prijatelj, gradjanin. Profesionalac u svakom smislu. Posao koji je zapoceo je obiman, iscrpljujuci i naporan zbog jos napornijih ljudi koji su radili to sto su radili. Podrzavam ga u svemu i pomoci cu ako treba...Neka ne zaboravi KS I okolinu(poslovnu), pa Grad itd...Sretno predsjdnice!
Sefer nije izdajnik, ali jeste glup zato sto se hvata u kolo sa veleizdajnickom bandom iz vrha SDA, SBIH i SDP. KUCNUO JE ZADNJI CAS - BOSNA I HERCEGOVINA USVOJILA SVOJU SMRTNU PRESUDU Izdajnici su zdruzeno krenuli u akciju i sada je jasno da ce biti uradjeno upravo ono cega smo se godinama pribojavali - u Skupstini BiH ce biti usvojen Amandman na Ustav o Brckom, cime ce biti izvrsena dobrovoljna promjena daytonskog Ustava, a to znaci lagalizacija i cementiranje genocidne RS. Sjetimo se jos jednom, Silajdzica smo ubjedljivo izabrali za clana Predsjednistva BiH jer je obecavao da on to nece dozvoliti. On to jos moze sprijeciti u Predsjdnistvu, staviti veto kao Bosnjacki clan predsjednistva, a to bi mogao isto uraditi i toboznji Hrvat i \"zlatni ljiljan\" Zeljko Komsic. IZADJIMO SVI SKUPA NA ULICE I NE PRESTANIMO SA DEMONSTRACIJAMA DOK NAM SE NE VRATI NAS LEGALNI USTAV Repunlike BiH
SEFERE, ko ti to šatro prijeti?! To te samo tvoj mentor OGLEDALCE KAŽI KO JE NAJLEPŠI NA SVETU - čitaj ZLATKO prevaspitava. Ne slušaš ga, brate, kako treba! Kao recimo onaj Željko Komšić - zvani ŽABAC! Sere o kriminalcima, a on i Silajdžić (pojedinačno) potrošiše više para od Radmanovića. To se nije desilo od kad je svijeta. Doduše, iz iste ste škole. Ti najbolje znaš koliko je ozbiljno.
SEFERE, Jah, ko ti to šatro prijeti, bolan? To je tvoj mentor OGLEDALCE KO JE NAJLEPSI NA SVETU - čitaj ZLATKO prevaspitava. Ne slušaš ga, brate, kako treba. kao recimo onaj Željko Komšić što ga zovu ŽABAC napuhani! Doduše, to je stara komunistička škola - sve po prpisima. pa ti vidi koliko je ozbiljno!
sefere, koliko pricas, daj vise, jal rodi jal pobaci ti nakav genera,l borci na ulicama, a ti?
otkud ti to da je huhu udbas?
KUCNUO JE ZADNJI CAS - BOSNA I HERCEGOVINA USVOJILA SVOJU SMRTNU PRESUDU Izdajnici su zdruzeno krenuli u akciju i sada je jasno da ce biti uradjeno upravo ono cega smo se godinama pribojavali - u Skupstini BiH ce biti usvojen Amandman na Ustav o Brckom, cime ce biti izvrsena dobrovoljna promjena daytonskog Ustava, a to znaci lagalizacija i cementiranje genocidne RS. Sjetimo se jos jednom, Silajdzica smo ubjedljivo izabrali za clana Predsjednistva BiH jer je obecavao da on to nece dozvoliti. On to jos moze sprijeciti u Predsjdnistvu, staviti veto kao Bosnjacki clan predsjednistva, a to bi mogao isto uraditi i toboznji Hrvat i \"zlatni ljiljan\" Zeljko Komsic. Inace Sefer nije izdajnik, ali je glup jer se hvata u kolo sa izdajnicima, koji ce ga na kraju kada ga potrose odbaciti.
Sefere, vidis da rat jos nije zavrsen. Zasto ne pozoves narod na \"javnu raspravu\" da se sprijeci usvajanje amandman za Brcko dok se cijeli ustav ne promjeni. Vidis da hoce da amndmanom cemenitaju rezultate genocida u cijeloj BiH.
@huhu Majku ti udbasku . Poserem ti se u po lagumdzijskog brka
I ja sam \"sarajlijica\" pa sam uz Sefera,mog prvog i jedinog komadanta koji se dokazao cak i u Hagu svijetla obraza.A ova bagra koja prijeti je samo dokaz da kriminalci ne znaju za granice.Sefere pozovi svoje borce i mi cemo te braniti ako treba
Nedaj se bandi, blizi im se kraj!
Sefere nedaj se, Tuzla je uz tebe. Ti si jedini komandant Armije RBIH kojeg ja priznajem. Sarajlije okanite se sda i njihovih zlikovaca nego stanite uz čovjeka koji je među prvima organizovao otpor četnicima dok su pojedinci još uvijek bili u JNA