Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ova je izgldea korumpirana od nekog Srbina ili neke srpske organizacije
Nisi nikog izdao jer još nisi imao prilike... U nekim drugim člancima laješ naHrvatke stranke a sad i na Bošnjačke. A ti si kao najbolji... Blago ovoj zemlji..
Ja se jos uvijek premisljam. Tacno je da su nas stranke SDA, SDP i SBiH izdale i da su to najopsnije veleizdajnicke stranke od prvih dana bosanske drzave u 12 vijeku do danas, koje su spremen u dogovoru sa Karadzicevim zlocincima srusiti bosansku drzavu. BPS nas nikada nije izdao, ali NESTO NIJE U REDU I SA TOM STRANKOM. Recimo kada su Tihic i Lagumdzija navaliili da legalizuje genocidnu tvorevinu u aprilu 2006, BPS se nije cuo. A to jebio jedan od najopsanijih momenata u BIH historiji, jer da su ti kriminalni amandmani prosli Dodik bi imao sve potrebne papira da uradi odmah disoluciju i rusenje biH dzrave (po internacionalnom parvu). dalje kada je grupa entuzijasta krebnula da u Parlamentu BIH oduzme ODLIKOVANJA koje je KaradZIC djelio svojim koljacima Sefer (ali i Bakir) je bio uzdrzan - ZASTO??? BiH ne moze izdrzati jos jednu prevaru, pa ako BPS ima stvarno napredne ideje onda ih mora prvo dokazati svojim djelovanjem a ne praznom retorikom.
nudimo Kerima Lucharevica za nachelnika na IlidzU
i sad kao mi trebamo povjeroavti u ovaj supljak.dedera ti sefere nama reci sta tvoja stranka nudi i kako to mislite ostavriti.zajebi supljake dosta je bilo