Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed Generale, č.e.t.e. i crvena im brača su se raspojasali i pjene, opet izbija ono ZLO iz njih ko '91. Smrt komunizmu/fašizmu, sloboda Bosni!!!
Tako je brate borba protiv genocidnih nikad nesmije prestat sve patriote Bosne su sa tobom.
Kakav god da je Radmanovic, ovaj koji ga tuzi je jedan bivsi, nesposobni, izdrndani dzeneral, Cacin nalogodavac, lazov i jedini clan svoje smrdljive stranke. FUJ GOVNO KOS-ovsko
@tamburaTamburo glupa tamburo!
sefko svinjo
Pogrijsio si sto se nisi rodio prije 600 god jer zivis u pogresnom vremenu i pogresnoj drzavi.
SANdzaklije smrde jako smrde
na Pesteru je normalno zene obrezivati, sta onda
hebo ti blento nanuschku sta sam pogrijesio
Aferim Sefere ! TUZITI nego sta, genocidase srbe i genocidnu tvorevinu UGUSITI TUZBAMA, i Bosnjaci i Hrvati, IMAJU ZASTO ! Podrska !
Krajnje je vrijeme DA Bosnjaci SALJU preporucena pisma ko prvo EU-i, OHR-u i Predsjedniku Predsjednistva RBIH-e Bevandi ZA SVE OPSTRUKCIJE i BLOKADE KOJE VEC GODINAMA GENOCIDNA TVOREVINA KORISTI ENTITETSKIM GLASANJEM protiv usvajanja NAJVAZNNIJIH ZAKONA DA DRZAVU i GRADJANE, entitetsko glasanje je DIKTATORSKO-FASISTICKO I ANTI-DEMOKRATSKO ! Dokle ce vise genocidasi krvoloci i patolski fasisti, kolektivno bolesna banda srba genocidasica i genocidasa BLOKIRATI USVAJANJE ZAKONA O ZABRANI EKSTREMNIH I FASISTICKIH GRUPA ko i ostalih vaznih zakona ko STO SU BLOKIRALI DANAS o ODUZETOJ IMOVINI ! Dokle ce vise Bosnjaci SUTJETI i BITI TAOCI LAGMDZIJINE IZDAJE, PRODAJE DRZAVE I Bosnjaka, i TAOCI SRBO AGRESORA I BARBARA FASISTA ?! Bosnjaci, tuzite SVE POLITICARE i genocidnu tvorevinu, VRIJEME JE ! Zahtjevajte PRAVDU I ODSTETU, da vam se oduzeta imovina vrati i zabranu SVIH EKSTRMNIH I FASISTICKIH GRUPA pocev od RAVNOGORSKIH SRPSKIH BRADATIH PROFESIONALNIH UBBICA I SILEDZIJA !
Sta se buni pa on i jeste ratni zlocinac
blento,kupi kalendar
optuzuje me da sam natjerao vlastitu zenu da se obreze, jer je to na pesterskoj visoravni normalna stvar, pa je iskrvarila i umrla, doktor nesto pogrijesio
To Generale Armije BiH. Treba ih tužbama dovesti do bankrota i njih i one što ih podržavaju.
sefer je promašen slučaj-tako ševe kažu
Ne daj se generale, pobijedio je sandzacki beg Hadum Jakub Pasa na krbavskom polju ustashe 1493 pa opet cemo u Liku