Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milanovic u Mostar.. Dodik u Beograd..a BRAT u Sarajevo :D
I to se vijest objavi 2 puta danas da nebi kome promaklo :P
Sad ce davutoglu da im *** sve po spisku.. Nesposobni su ovi u sarajevu jednu revoluciju da organizuju a silne pare su mu uzeli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e ovo je ljudina,pravi musliman,haman bošnjak,muda ko u bika,dodik klisno u beograd,milanović došao u mostar nije smio u sarajevo,a ovaj u sred bure,nejebe živu silu
Demonstracije ce imati jedino puni smisao ako se ukljuci cijela BiH. Ovako se to svelo na kantone sa bosnjackom vecinom u kojim je sve i jedna vlada odstupila.
nije tacno vec svako ide svome i sve dok tako bude jebes ovu drzavu.... HRVAT S HRVATOM SRBIN ODE KOD SRBINA TURCIN DODJE KOD TURCINA ETO KOJA UMJESTO DA SVI SKUPA SJEDNU RIJESE PROBLEM ONI SE PREPUCAVAJU PICKA IM MATERINANABIJEM SVE I JEDNOG NACIONALISTU NA KITU....
ustase u mostar,dodik u srbiju a bakir se uvlaci turcima u supak!to je pokazatelj da niko od njih nije pravi patriota,nego placenici ustaski,cetnicki a bogme i turski!ciji je cilj unistiti bosnu i podijeliti je na ustasko,cetnicku-tusku provinciju mamu a i djecu vam spomenem svaki 5min izdajnici bosne...
Aaaa što i vi ovdje možete S-R-A-T!!!
on nije u stanju ni sebi da pomogne, došao ovde da spašava modnog mačka
Nabijem ti ja ovu drzavu gdje "vođe" prodaju svoj narod....!
šta oće ovaj dvoglavi mutant. turska nije članica EU, a privreda im sve više tone. MRRŠŠŠŠŠŠ KUĆI.
e jos si nam ti trebo da kazes turci su vasa braca ko sto su rusi srpska ...i da narvno necete nista uraditi
zasto se sastaje sa bakirom, zar njega nije vucic zvao ipak su oni poijeklom iz iste zemlje
A GDJE TU RADONCIC? Mozda nije znao da je stigao...
nije u njegovoj nadležnosti
Radio Džemila javlja. Beker riđobradi se žali bratu oglu da neki kabadahija mile kraljević prijeti da neće dati proći svojim drumovima :-)
Okice moje medene :D
Radio džemila javlja. Oglu stigo i u bekerove pola kuće piju kahvu ćibukaju i tabire
i direktno kod Bakira u kucu sa aerodroma, dosao i reis na sijelo.
sto kod bakira, bakir treba kod vucica
FREEDOM FOR KURDISTAN !!!!!!
DABOGDA TI KURDISTAN BIO U DOMU !!!!
Gdje je sad ona Jasmila Žbanić da mu kaže "MARŠŠŠ IZ BIH" ?!?!?!?!?!?!?!?
znam da mozda malo kasnim ali me moj brat nije obavijestio na vrijemd jer se je djete bijalo da mi javi. strah ga je bilo moje reakcije. sada cu vam napisati nesto za sto vas molim da prenesete dalje. otvoreno pismo za predsjednike ove drzave jada i cemera. molim vas da se ovo pismo ne zanemari i da ga neshvatite kao jos jedan glupi komentar. ovo je pismo upuceno sve i jednom gradjaninu ove drzave. ovo je pismo predsjednicima. ministrima. komesarima. policzjcima. doktorima. i svima koji zele nauditi ovim ljudima sto se bore da bi ostalim bilo dobro. ovo je poruka i fileu i merkelovoj i obami. karadjicu i mladicu. dodiku i ostalima koji su ili koji misle da ce se na ovome zavrziti. dzevad topic ili u sljamu poznat po. nadimku topa. misli da je ovo igra sa narodom zvana Carmagedon 2. igra u kojoj se skupljaju poeni gazeci narod. Topicu moj. moj si dok neumres. ja cu da ti sudim nebude li ti se sudilo u ovoj drzavi. svako ko ucini zlo ovim ljudima. majkama. djeci napolju sto se bore protiv sistema. organiziranog kriminala koji je za ginisove rekorde. za ovakve je samo mjerodavna kazna: kako ti meni tako i ja tebi. glavu na kolac i javno da te pljuju. molim sada sve organe vlasti da hitno osude ovog konja na 100 godina zakona za pokusaj ubistva ne dva studenta vec njih 100 vise ili manje koliok o ih se nalazilo na ulici. ukoliko nebude osudjen ponavljam pametnija mu je varijanta da se kloni ceste jer tek ce vidjeti ko je maher CARmagedon-a.