Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Онај ко не воли србе не мора ништа да каже или напише против њих. Довољно је да покаже фотографију споменика. На њему се види сав неморал оних који су били задужени за подизање овог споменика. Вајар који не зна да ваја али зна да узме паре и подели их са наручиоцима, наручиоци који не маре за квалитет него само како да и они профитирају... Ово је један ужасан призор, за који се мора бити посебно неталентован да би се направио. Вајар Љубомир Шћепановић је у томе успео.
što bi veliki Izet rekao: "ja levata braćo mila",koji ba crni Nemanja...?
Sta je dozivjela seher Banjaluka... hvala ti Alija..
malo predizbornog spomenika, srbovanja i separatizma .
Težnja Srba za Velikom Srbijom iz 1914 godine na zapadnim granicama Virovitica - Karlovac - Karlobag rezultirala je da su Srbi imali 92 posto haških osuđenika i ratnih zločinaca i na kraju je NATO i 1995 a pogotovo 1999 avio udarima morao zaustaviti pravoslavno zlo. Milorad Dodik sa svojom ratno-huškaškom i nacional šovinističkom retorikom pokušava ponovo situaciju dovesti u 1991 godinu pred izbijanje rata. Samo ovaj put mi ti poručujemo Dodiče: Banja Luka je na Vrbasu nije na Drini uz granicu sa Srbijom. SVe zapadno od Brčkog do Bosanskog Novog i dole prema Glamoču biče vojno zbrisano za 7 dana kad kreneš u nezavisnost. Dugo godina prisutna je Bošnjačka šutnja na njegovo divljanje i niko ne reaguje na budaline izjave. Pitam se koliko je bošnjačka šutnja ispravna ako Dodik ponovo pobijedi. U tom slučaju treba zaokrenuti politiku i otvoriti drugi hladni rat protiv genocidne, a mogućnošću prelaska i u oružani ukoliko se stvore uslovi za to. Smrt svim neprijateljima Bosne.
Kako je Knin zbrisan za 3 dana i mi bi to zbrisali za 7 dana. Armija BiH eto ko. Od nas te je Amerika u Dejtonu spasila. Popušili ste Vlašić i Skender Vakuf kao i Jajce, a onda izgubili i Mrkonjić Grad i Šipovo ali vam je ta dva grada Amerika u Dejtonu vratila. Tako da ćete biti zbrisani za 7 dana kad krenete u nezavisnost. Umjesto da naučite pouke Balvanaša iz Knina i Oluje, vi i dalje svoje tjerate u nestanak
Sem toga spomenik kao neraskidiva veza je, naravno, nebuloza. Neraskidiva veza je kada te u Beogradu ne smatraju došljom iz Bosne! I naravno kivni na Mileta i ine jedva čekaju da vam vide leđa.