Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovu analizu pisao neki novinar klix-a ili je prenijeta iz nekih novina tipa Glas Srpske? Prosto da se rasplaces zbog nebrige SDS-a prema RS-u i brige za fotelje u Sarajevu.
Udri jajima Zajima po.
VRH STVAR http://landing.omni-cash.com/1-3250.html
ne znam jel' se tomeni samo cini, ali mico na slici me podsjeti na radovana da mi bog oprosti.
jao koliko ljudi veze nemaju A uzimaju sebi za pravo da komentarisu! Mićo Mićić je 20 godina gradonacelnik Bijeljine jer je pošten, vrijedan i radan. Za njega su glasali i Bošnjaci iz Janje npr. a vi ga tu sa Karadzicem poredite. Kamo sreće da su svi kao on...
od dva zla biraj manje
ES-DE-ES, nosićete fes... :)))) Ne provociram nego mi padoše na pamet te neke pjesmice s početka 90-ih :D
Neko mi je ćoriso baciklo ;-) Sjećaš se te :-D
sjećam se originala pjesme. Ako ima neki prepjev samo udri. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hahahaaa,kakva vijest