Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMA potrebe za smjenu gos.DODIKA,bas sada kada je neophodan FED.jer samo ih on otkriva koliko vole bih ,jer javno iznose da su protiv ljudi koji ulazu sredstva u drzavne svrhe,kao sto je izgr.zgrade VLADE kao i polaganje asvalta na pojedinim lokacijama .Ocito se vidi da se vise stite oni koji uzimaju novac sebi u DZEPOVE. zato molim narod u REPUBLICI SRPSKOJ da dobro otvore oci i mozgom razmisle kako nebih naivno nasjeli na provokacije.POZDRAV!!!!!!!!!!!
Pa nije ni cudo da je kriza kad placa Amerikancima 120000 dolara svaki mjesec da kao nesto tamo urade neki lobiisti...za koga? a predstavnistvo u briselu ne samo da je protivustavno nego je i 2.5 miliona eura kostala..od cega...od pemzija, socijalnog..dodik nije odbio nista od svoje plate!!! nego od invalida.. nemogu da vjerujem da se jos niko nebuni!!! eto vam vlade RS sta radi..i jos sto cemo mi morati da vracamo sve te milione sto su dodikovi sprzili..pa nije ni cudo da SDS oce da ih smjeni..al bojim se da je kasno!!!
Jedine smjesnije od Dodikovih izjava su izjave SDS-a
Sada bi najljepše bilo da se u opštinama gdje je većinski pobijedio SDS formira nova Republika Karadžićevo i da onda SNSD pošalje svojih 70 000 lovaca sa poluautomatskim puškama da \"love\" Karadžićeve pulene, i da naravno i jedni i drugi izginu u tom sukobu. Tada bi na scenu došao NATO i fino istrijebio i zadnju četničku klicu sa kasetnim bombama i napalmom, po mogućnosti koristiti i fosfor, kad već mogu u Gazi na nevinim civilima, mogu i na ovoj gamaduriji bez problema.
Cavic je kralj!
na kraju će ova SDS postat bolja stranka od recimo SDA!
AJDE STA GA SAD SKIDATE KAD JE VAREN-PECEN SA PROCESIURANJE? OVO STO POKUSAVA ZADNJIH PAR MESECI JE POSLJEDNJI POKUSAJ BRICE DA OD GUZICE NAPRAVI LICE !!!!! ADIO DODIK !!!!