Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj nema nikakvih sansi kad mu dodje Dodik. Gori je i od onog Bosica
Bosnjaci/Bosanci u Bosni su pobijeni i prognani tokom zadnjih 200 godina od strane veleizajnika Bosne u prvom redu turkobalija (kioji su porazili Zmaja od Bosne) pa onda cetobalija (prije WWII JMO, pa onda tokom 90-tih: SDA,SDP,SZBH,SBB,DF, BPS i td), bosanskih pravoslavnih cetnika i bosanskih katolickih cetnika. Danas u Bosni gotovo da i nema Bosnjaka/Bosanaca osim ovo malo bivsih clanova ARBH, osakacene zrtve agresije i td. NA SCENI, U VLASTI I NA BIRALISTIMA SU 90% SMRDLJIVE CETOBALIJE,
I PRAVOSLAVNI I KATOLICKI CETNICI (SKUTORI)
"Zeni nam se Vukota..."
Pa ima dobre sanse da pobijedi!
Putite formalnu demokratiju, ovo je jedina "ratna" stranka koja je izgubila na izborima, pa i to nešto govori ako gledamo formalnosti.
Vukota Govedarica ..pravo sumsko ime i prezime:))
Predlazem da 9. januar od sada bude dan Srpskog Rezervata. Ionako ne mogu sa ostalim ljudima, a i ponasaju se kao i Apaci, Sosoni, Sijkusi. Mogui zivjeti samo u sumi sa medjedima i nizasto ih drugo Bog nije stvorio. Mi cemo im sa vremena na vrijeme ubaciti koju deku da se ne smrznu a mogu ziveti od lova, ribolova i sumskog voca i povrca. Ovo bi rijesilo sve blokade Republike BH, automatski bi problem Sejdic-Finci bio rjesen a put u EU sirom otvoren. Valja li Ova?
Kako ce birati ako je izabran vec. srpska posla
Haloooo, ko je tamo na telefon? Jesul' Govedarice, Kal'novik? Mene su poslali iz štaba. Ja ću vsm pomoći.
Znaci bice neizvjesno :)
Kako se bira onda predsjednik, a jedan kandidat? Barem se formalno kandidira još jedan!! Ovo me podsjeća na Jugoslaviju ili Sj. Koreju!!
@IbroSpahicReBorn. pa demokratski...ljudi imaju izbor.... mogu glasati za vukotu ili za govedaricu...
Neznam hoce li sta biti bolje sa njim.Veliki je bio kriticar a opet ona narodna:.....AKO HOCES DA ZNAS KAKAV JE NEKO PODAJ MU FUNKCIJU ILI VLAST U RUKE.....!?
sreca sto je jedan, da ne bude kao sa camilom
@eva711 Jedan ko ni jedan. Gdje si ti ljepotice?