Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sr.bi nadam se da cete pocrkati od mrznje .... onako svi redom
Geoncidna tvorevina ! Kada bude donsesna presuda zlocincima, krvnicima Ratku i Radovanu RS ce NESTATI, jer ce se sva zlodjela potvrditi !!! Republika Bosna i Hercegovina ce biti vjecna za sve dobre ljude, bez obzira na vjeru i naciju !!! Smrt fasitima, zlocincima, nacionalistima !!!
Krci put za unistenj nase drage RS
МИ СМО ГЕНОЦИДАН НАРОД
Tu tvoju genetiku,o kojoj vas hodže po mejtefima i đamijama uče slobodno sveži mačku o rep.No,dobro je da si priznao da pripadate orjentalnoj \"civilizaciji\".Vi ste rep koji je ostao iza turaka jer rekonquista(oslobađanje zemlje svojih predaka)nažalost,nije do kraja izvršena.Vi ste strani element,ne samo na West Balkan,već i u Evropi,paraziti među narodima kojima živite karcinom za zdravo tijelo,bijelih hrišćanskih naroda.Rekonquista slijedi,u bliskoj budućnosti.TURČINE ! ! !
@@HOS uvjek zaboravim jer pozurim da ne cekas odgovor.Al taj tvoj narod je pomocu jednog bliskoistocnog naroda sa kojima dijelite gene (dokazala genetika) ste i dosli u Bosnu.u nju nista niste donijeli osim svog divljastva tako da nista nemozete ni odnijet.Bosna je prije vas bila Bogumilska i kršcanska zemlja,znaci nisu postojali muslimani ni pravoslavci.Krcani su ostali dosljedni manje vise svojoj vjeri dok su domicilni Bosnjani vecinom primili Islam sto znaci da je pravoslavlje vjera naroda koji se u relativnom skorom vremenu naselio u Bosnu.
SRBI SMRD3 KO POLJSKI ZAHOD.. HAHAHAH
Ђе сте лојандери ехехех СЛАВА И ЧАСТ ЂЕНЕРАЛУ МЛАДИЋУ : )
@@HOS nepismenjakovicu kolijevka civilizacije i jest na bliskom istoku.
Najbolje da se u miru raziđemo. Svrbe proglase nezavisni svrbistan i mirna Bosna.
Molimo Vas da hitno objavite ,,broj humanitarnog telefona za FBIH,, da mozemo uplacivati skromne doprinse za odbrani haskih optuzenika ,kiss HRNJICA IZ TODOROVA
Ako ti smatraš da je jedno orjentalno,muslimansko i istočnjačko sarajevo civilizacija,onda kako vi to no kažete,bujrum.I ne samo sarajevo,već i ostali mali saraj\'stani na 24% poturkmenistana.Ono je \"civilizacija\"kao što je \"civilizacija\" i Bliski Istok.Još jednom,....kako no,.....ah da\'..bujrum !
takav je sindrom kolektivnog potiskivanja kada on zahvati mase one postaju shizofrene i paranoidne pa umjesto kriza iznad jedinstvenog mostara vide krst nepostojeci krst iznad bivseg sarajeva
kod moga djeda sve domace zivotinje su bile i prodefilovale osim krmaka i vlaha i uvijek mi govorio dijete nedaj vlahu na avliju razgovaraj sa njim na kapiji
Šta skupština pozovite Predsednika da ukine pod-navodnim-znacima Sud i da mu se sjeti familije
Haški tribunal je na meti kritike i samog suda a Rusija je danas saopštila da će zatražiti prekid rada Haškog tribunala u skladu sa rezolucijom SB UN iz 2010 godine. Хашки трибунал је на мети критике и самог суда, а Русија је данас саопштила да ће затражити прекид рада Хашког трибунала у складу са резолуцијом СБ УН из 2010 године.
mi imamo samo jednu dilemu da li da nvlast uzmemo prije ili poslije pravoslavnog bozica a drago nam je da se nasem povratku prije svih obradovalo politicko sarajevo