Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta mu se ima izvinjavati, sve je to biznis... Samo se kod nas ljudi ufuraju i fotelju prihvataju kao svoje bogom dano privatno vlasnistvo...
godinu prije dodikovog rođenja, njegova majka se bavila prostitucijom!
Po zakonu i građanskim procedurama prvo treabju da se razvijau međudržavni odnosi (BiH - Srbija) a s tim i specijalne i paralelne veze. Ako nema prvih odnosa a forsiraju se samo ovi drugi (kao u periodu demagoga Tadića) onda su te veze nedemokratske odnosno antidržavne i kao takve su neprihvatljive i pogubne za sve narode kako u Bosni i Hercegovini tako i u Srbiji.
@Caco Ne lupaj gluposti, Caco je sramota ovog grada, a Kazani mrlja na pravednoj borbi i zrtvama hiljada branitelja.
Kazan je rjesenje