Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LOL 52 I HA HA SAMO ZA VAS JEBEM VA M MAJKU BALISKU NI TURSKU SVE VAM SMETA STO JE SRBSKO TAKI KO VI POBISE PO TARCINU SARAJEVU TUZLI ZENICI KONJICU ITD.HILJADE SRBA JEBO VAQM BALIJETINA KOMSIC MATER I PEDER SILAJDJIC BILI I OSTALI STE GAMAD BALISKI NACIONALISTI BOSANSKI IZMETU POZDRAV ZA NASE CESTITE MUSLIMANE !! BIH ZIVIO DODIK 100 GODINA!!!!!!!
RADOVAN KARADŽIĆ OSTAJE LEGENDA SRPSKOG NARODA, SREBRENICA OSTAJE BOŠNJAČKA TRAUMA ZA SVA VREMENA,REPUBLIKA SRPSKA OSTAJE DA ŽIVI VEČNO!
Daj ljudi,sve sto se desilo i desava odlucuje svijet. Svijet voli srbe,nas muslimane niko nevoli. Ja sve manje gledam vijesti i citam novine jel mediji nista nevjerujem. Ili ako nesto vidim ili procitam samo zamislim da je suprotno.Milosevic je za svoga zivota najvise upotrebljavao rijec \"mir\"sta bi \"rat\". Bice nam kako svijet odluci.....
Ti gornji, aj mu ti sastavi metak u celo dam ti pet maraka.
sa ovim se nista ne mjenja..bila kakva promjena u Bosni se moze izvesti samo ratom a to nikome ne odgovara a narocito Evropi a da ne govorimo Hrvatskoj i Srbiiji.. Dodig je odgiaro fantasticno, tacno onako kako ZAPAD to hoce, bez mitinga, skupstina itd Muslimani ce se malo isprazniti i najesen ce svi vise brinuti standardom nego Karadzicom. Za par godina kada bude trebalo tako ce otici i Mladic [iako lino milim da ce tog ludaka ubiti]... Vecina sto pisu na ovoj diskusiji ne zive u Bosni i vjeruj mi da sto si god dalje to ajce mrzis..ja kad sam bio dolje..puno se manje mrzilo nego na ovjd diskuiji...
Majke mi, ne znam sto oni koji komentarisu hapsenje Karadzica uz psovke svih Srba i svega sto je srpsko toliko insistiraju na nekom suzivotu i kunu se u jednu jedinstvenu nedjeljivu i sl. Kao prvo - pogledajte gruntovne knjige - BiH je srpska, kao drugo - i onog vaseg Alah uze, nadam se da je u dzehenemu zajedno sa Slobom, i Tudjmanom, a bolje i to nego da ga Bili iskopa, ja vam kazem, a kao trece - jebo vas Karadzic i uzduz i porijeko i vi njega! I niko vam nije kriv sto nemate baju kao Milorad Dodik, pa sikcete od bijesa. Virnite u budzet.
...naveo je Dodik i dodao da je \"najbolji odgovor na sve ovo normalna situacija, koju ćemo izgraditi“.... Kad je to on izgradio nesto normalno?
jebem im svima majku cetnicu, posebno dodiku seljacini i debilu... Treba mu sastaviti metak u celo!!!! Sad kuci jadan place i cvili jer mu nema vise karadica... A SAD NES PRIDODAJE RS... RS NEMA, BOSNA JE JEDNA A MOOGU JE JEBAT KAKO HOCE!!! I SLUSAM DA JE SRBIJA UHAPSILA KARADICA.. TO NIJE ISTINA, DA SU SE ONI PITALI ON NE BI BIO NI UHVACEN, IZVEDENA AKCIJA BEZ NJIH.. UKLJUCITE LJUDI STRANE KANALE.... SAD SELJOBERI SEBI ZASLUGE PRIHVATAJU, JEBEM IM MAJKU SVIMA ODREDOM!!!!!!!!!!!!!!!!! GAMAD JEDNA
Ovaj mi vise fakat ide na kurac!!! Ko je on da govori u ime srpskog naroda??? DOSAO JE I TVOJ KRAJ DODIKU!!!
boli me kita za svim ovim
tipični srbi, svi za njega kad pada bežmo braćo od njega lol ! srbi vi ste najveća gamad cijelog balkana HRVATSKA,BOSNA,CRNA GORA,KOSOVO svi bježe od vas zapitajte se zašto ??