Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik pravi cirkus i ignoriše državu BiH i istovremeno cijelu MZ, a takođe istovremeno ovisi i traži kredite od međunarodnih finansisikih institucija, bez kojih nemože opstati, a ta ista MZ toj RS odobrava kredite, pa sa time dovodi sebe u nejasanu i apsurdnu poziciju.
Državi BiH kasarna nije persepktivna a jučer proglašenoj državi Srpskoj jeste pa njoj treba ??
Pa ova vlast će skroz razvlastit ovu državu. Gdje god se okreneš rasprodaja države - Mostar, Laktaši, mehanizam koordinacije...Ostaće samo ovo nešto zemlje za kraj da Bake Arapima isporuči za vikendice.
SDP se barem bori za drzavu za razliku od ostalih, sjetimo se Sutorine (SDA,ASDA, SBB) prodaja..
trebali smo pocet rat s crnom gorom? hahha kako ste samo glupi u pm, pa dovoljno je bilo da odgodimo utvrdjivanje granica i svjet bi se okrenuo protiv nas! prestanite s glupostima ba!