Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu si borio se protiv njih, sada sa njima u vlast. Osjecam se prevarenim!! NIsam ja glas dao njemu nego SDP-u nije to njegov privatni glas... MOze me zeznuti samo sada i garantujem nikada vise!!! Zeljko je car!!
U pravu si borio se protiv njih, sada sa njima u vlast. Osjecam se prevarenim!! NIsam ja glas dao njemu nego SDP-u nije to njegov privatni glas... MOze me zeznuti samo sada i garantujem nikada vise!!! Zeljko je car!!
Ako SDP ode sa SDA u koaliciju onda je stvarno onaj Zlatko izdao sve ideje socijal demokratije. Toliko vremena se borio protiv njihove kradje sada sa njima u vlast. NEMA SMISLA ZLATKO, mi socijaldemokrate nikada necemo oprostiti takav potez....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da sam znao ne bih glasao za SDP, za Zeljku svaka cast... Uostalomo vidio bi na opcinskim izborima!!!
samo za @jasmina, zato cete vi bosnjaci-muslimani ispusit kao obezglavljene demokrate a ovi neo nacionalisti nazalost sve blize i blize su svojim ciljevima, ili sdp ili sda jos uvijek niste skuzili kolko ste primitivni i obezglavljeni.
Vize za EU nece biti ukinute ove godine. Molio bih novog Predsjednika Republike Srpske Gospodina Milorada Dodika da sto prije konstituise Skupstinu RS i raspise REFERENDUM ZA NEZAVISNU REPUBLIKU SRPSKU. U potpisu: Srbi iz Republike Srpske
IZBORNA PREVARA JE NA SVIM NIVOIMA LJUDI PA DOKLE CEMO BIT CORAVI I MUTAVI??!??!?! KO TO VARA \"SAMO\" ZA PREDSJEDNISTVO A NE VARA I ZA SVE OSTALO*?
Zašto ljudima dajete informacije o rezultatima u šiframa, tko zna koji je broj šta,dajte rezultate po županijama/kantonima? a znate koji su rzultati? to da će Hrvati sa 30-ak posto stanovništva biti velik faktor u srednjobosanskoj županiji vrlo vjerojatno imati i premijera prvi put nakon 15 godina!!! HDZ je pomeo u HNŽ,ZHŽ,HBŽ,PŽ! Hrvati su apsolutno izvukli maksimum iz ovih izbora,preko 60 % odaziva a sve zahvaljući bošnjačkoj pameti glasovanja za tuđeg predstavnika koja je isprovocirala Hrvate ko nikad u zadnjih 15 godina. U predsjeništvu su ionako marionete to uopće nije bitan izbor,bitni su parlamenti! Hvala Željko što si se kandidirao i svojom kandidaturom ujedinio Hrvate najviše poslije Tuđmana! Hvala Bošnjacima što ste istisnuli Harisa koji je jedini opasan za opstanak unitarne BIH i jedini pismen čovjek i pravi gospodin sa velikim vezama u međ zajednici! Hvala vam!!!
Halo PAPAK nauči se prvo pisati,očito znaš samo psovati
Samo neka nema Fahra a ovo ostalo ko god da pobijedi! Fahra bi sve ovo upakovao i lagano izručio Srbiji
Tako i treba. Sad se SBiH i SDA trebaju udruziti i nauciti pameti. Kad se nisu mogli dogovoriti da odrade 4 godine kako treba neka su izgubili ali samo nek im bude kao pouka. Akobogda, vidjet cemo zivi bili sta ce SDP donijeti. Sve sto budu odradili jeste ono sto je SBiH i SDA vec zapoceo i pripremio za implementaciju - energetski projekti i projekat utoputa. Lahko je sad, i kriza je vec na izmaku. Valjda ne zaboravljate da je SDP vec dobijao izbore i ubjedljivije od ovih ali su bili jos gori od ovih. Skino ih je narod brze nego sto ih je izabrao. Obecavali su i tada sa Alijom Behmenom i slicnim starim komunjarama.
Tamam ce nas Lagumdzija i njegovi korumpirani boljsevici izvuci iz krize.
SDP ima pojedinacnu vecinu ali ovi ce koalirati i opet ce sve biti identicno ... Dodik je sinoc javno izjavio da nema saradnje izmedju njega i SDP-a, Covicev HDZ nece saradjivati radi izbora Komsica i onda ce SDA I SBiH koalirati i opet nacionalisti vladaju ... jedina nada je da SDP koalira sa SBB ali tesko da ce bolesne sujetni lideri obje te stranke moci da se dogovore ...
Kako smo podbacili kao narod .... da mi je neko rekao reci jednu nemogucu stvar prvo sto bi rekao to je da SDA nema sanse na ovim izborima ... izdali drzavu, podjelili je, izdali narod, izdali armiju, izdali srebrenicu, poslali u sviejt sliku o nama kao da smo neka plemena, opljackali hiljade firmi, unistili ekonomiju, ismijali borce na protestima, zaposljavali samo podobne kadrove .... itd Ali Bosnjo 4 godine zivi kao pametan covjek i sve to vidi a onda na dan izbora dokaze da je BUDALA ... E sad uzivajte u jadu i bjedi i kukajte i molite za sadaku ..
OVO JE POCETAK KRAJA BIH. Sve smo mogli dopustiti ali da SDP pobjedi to nismo trebali NIKAD. Jasan je i ptici na grani program multieticnosti SDP-a. U RS-u Bosnjaka nema ni na mapi. Ne mozes naci u Banjaluci ni ucitelja a da je Bosnjak a kamo li direktora neke javne ustanove ili slicno, kakav je slucaj u Federaciji i opet su nezadovoljni. Cijelo Bosnjacko stanovnistvo je stjerano u geto od Tuzle do Konjica ( izuzimajuci srednju bosnu -hrvatsku) i to jos moramo dijeliti sa Srbima i Hrvatima i poluBosnjacima. Ovo je stvarno da zaplaces. Najugrozeniji smo narod u drzavi.
BOSNO I HERCEGOVINO I NARODE U NJOJ PRIMITE MOJE SAUCESCE