Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa svakim je bolje nego sa SDA...
Naravno sto prije na posao..valja ispravljati krivu drinu koju su nam ostavili u amanet...a da nespominjemo dugove kojim su nas zaduzili!!!!Samo naprijed SDP!!!
Dos\'o je i taj dan Pala je SDA Pala je, pala, nek se zna Nece vise biti vlast. Raste trava zelena, zelena, zelena nema vise SDA, SDA, SDA Hvala ti Tihicu, sa manirima iskosnog KOS djelatnika, sahranices SDA do kraja. Nema sad odustajanja, rekli smo do kraja.
NE MOZETE POGRIJESITI VISE NEGO STO STE ONDA KAD STE USLI U KOALICIJU SA SDA...SAD SAMO PAMETNO...
mogu do oktobra raditi crvrni sta hoce a onda nema ih opet 20 godina ni na mapi opce poznato zivi bili pa vidjeli
Pobuna u SDA, Ahmetovic, Kaplan, Zukic i Sepic otkazali poslusnost Sulejmanu Tihicu
Ma dosta je vise SDA i Izedbegovica, u ratu su nas upropastili a i sad teze tome..ko politicari su obojica nula i stari mu rahmetli a i on..
4 godine okupacije borbe za slobodu gdje ce nam crveni (komunjare) ukidat djeci vjeronauku i mjeriti decibele na minaretima a ljubicasti sa djetelinom (shoshoni) drzati predavanja o sigurnosti tako da pored olovke i gumice obavezan pribor u pernici bude i chakija u slucaju da te neko iznervira u tramvaju ;)
O Boze,o Sarajevo zar si se tako grcevito 4 god.borilo i branilo da vladaju tobom ovi prevaranti?????
E sad kad nam po gradu glavne face budu shoshoni i komunjare ;) pr\'nuli smo u chabar
Dabogda ti dijete bilo zrtva ce.tnika a Zlaja i Fahro ga branili
\'\'DRUŽE TITO MI TI SE KUNEMO DA SA TVOGA PUTA NE SKRENEMO!\'\' Pa niste ni skrenuli, udarali su nas vaši topovi i snajperi cijele 4 godine. p.s. obriši se oko usta balo, smiješan si i bez te dodikove sperme oko usta
E da ti je bilo damu pa da se \'92 ispalis na Pale, a?
Kupujem kozu od djecijih guza, izlizo mi se obraz
Potpuno je neshvatljivo da u ovako složenim političkim prilikama u regionu i po diktatu Milorada Dodika SDP poseže za krajnje destabilizirajućim mjerama i potezima na štetu Bosne i Hercegovine
eeee moj Zlatko,prodaješ državu radi fotelje,,uvlačiš se Dodiku u šupak,,i još praviš koaliciju sa onim kriminalcem Fahrom.... SRAMOTA