Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista treba smjeniti ljude koji ne rade svoj posao kako treba..Ma dosta je bilo vise malverzacija od strane SDA i HDZ kriminalaca i lopova.
Tacno tako...vec 18 godian se vodi ista politika zavadi pa vladaj...vrijeme je da se malo ociste fotelje od tih lopova..
Jeste, ali nazalost od njihove smjene nista nece biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Potpisujemo bez suvišnih pitanja" ??? Ne zna se ko je gori, ovaj gradonačelnik ili ovaj iz SDA!
Ti si sad stavio njih u isti koš.. Ne valja ti to.. Ovaj dodje kaze moram u zagreb da obavim posao za brcko, ovaj mu potpise, ne zna ovaj gdje ce ovaj tamo hodati po zagrebu..
J A D N O!
Normalno,da je normalna država ni on ni oni poput njen nebi kante nosali okolo kamoli obnašali važne funkcije!!!!!
Valjda na putnom nalogu stoji: datum, relacija putovanja, razlog posjete..i dr. Obojicu treba smijenjiti!
OVOG GOSPODINA DOMIĆA SVI BALIJAČI MOGU SAMO ZA TUKI POVUČI. ŠTA MISLITE VI ISLAMSKI TERORISTI,POLTRONI,ŽENO-MUČITELJI,PEDOFILI ILI TI MOŠNJACI DA NEKOME MOŽETE KOMANDOVATI I NEKOGA PRCATI KA ŠTO VAMA KOMANDUJE I KARA VAS MILORAD DODIK. PREGLUPI STE VI ZA TAKO NEŠTO. MOZDA DA SE POŽALITE INCKU.AJMO SADA SVI MOŠNJACI U GLAS:POMAGAJ VALENTINEEEEEEEE OVO JE GENOČID,GENOČID,AGREŠIJ,AGREŠIJA,ŽLOČIN,ŽLOČIN.
VIDI OVOG CETNIKA VLASKOG ORTODOKSNOG, PRETCI MU SA KARPATA U BOSNU DOVEDENI U LANCIMA, TAMO SKAPAVALI OD GLADI I POGLEDAJ TI KOPILE SE NAJELO KRMETINE I SAD GLEDAJ TI NJEGA STO SE IMIGRANT OSILIO?
OVOG MORA DA SU KACEVANDA I ZILOTI PEDOFILI ZLOCINACKE CRKVE SILOVALI TRI DANA I TRI NOCI I DA SU MU SVRSAVALI U POGANA VLASKA USTA JER IZ NJIH IZLAZI SAMO SMRAD.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa da su tvoje pare, otvorio bi cetvere oci , ovako zaboli te neka stvar gdje ko ide i kako se trosi javni novac. Zbog ovakvih ljudi smo ovdje gdje jesmo. FUJ ! Od ovakvih su samo gori tuzioci sto na ocigledna krsenja zakonamne reaguju.
Jedino u Mostaru (zapadna obala Neretve) u Europi imate ulice fašista iz 2. svjetskog rata. Niko iz SDA, pa ni međunarodne zajednice, na ovo ne reagira, makar kurtoazno. Francetića, Budaka, Vokića i Lorkovića...fuj gdje živim.
.....a u istočnom mostaru imate bošnjačku terorističku čeliju alqaidinih islamističkih zločinaca okupljenih oko islamske zajednice koja se bavi financiranjem i slanjem bosanskih mudžahedina diljem svijeta u terorističke akcije.............hipoteza.......... .............vidiš kako nije uhu ugodno tako nešto ružno o sebi i svom narodu pročitati.....pa ako to ne želiš i nemoj o drugima takve gluposti pisati...........
DOBRO IMAJU LI FASISTI ULICE U ZAPADNOM ILI NEMAJU?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Izgleda da su svi problemi ove drzave stali u ovaj clanak: • Nacionalizam i velicanje ratnih zlocinaca • koristenje para poreznih obveznika u privatne svrhe • bahatost i nerad drzavnih sluzbenika • nevidjeti nista pogresno u gore navedenom....
Koalicija SDA-HDZ nije nikada ni prekidana. Ovakvo shvatanje suživota, primjer Mostar, je u stvari jedini način na koji BiH ne može funkcionirati.
Fašisti, napolje iz vlada, naše pare trošite na fašizam i zlo!
ovo jeste sramota ali je i realnost,ovaj isti kordic bi napunio 20 hiljada na stadionu zrinjskog bez frke.a samo mi nije jasno koji ku.ac se sdp javlja,pijandure,ratni logisticari,podrumasi i ostala govna(ovo je sdp nas u brckom),,krmad komunisticka
Samo ostavka i nista drugo osim ostavke ! BD takvog gradonacelnika ne treba.
Nema nista od ostavke,znas to i ti.Preveliki je ulog u pitanju:Posao u javnom sektoru je previse dragocjen,jos ako i porodicu pozaposljavas, da bi neko,pa makar bio zlocin u Ahmicima nad njegovim narodom, rizikovao.Zalosno!
Koliko su neobrazovani i priglupi ovi kadrovi u vlasti, pa to je čudo jedno. Jedan javno kaže da je išao na "službeni put" kod prijatelja, a drugi javno kaže da ne čita šta potpisuje... pa sve bolje od boljeg...
...........malo se pretjeruje s tim kordićem.......osuđen.......izdržao kaznu.......sada je slobodan ćovjek.........život ide dalje ili čemo mrziti doživotno.........
ama kako moze jedan covjek otic nekog docekat kad zna daj taj ubijo djecu ja bi se brata odreko javno kad bi znao daj take stvari radio a ne ovaj nemoze prijatelja,nije to cula kazala vec dokazani ubica djece..
........je zločinac i za to je kažnjen............a koliki nisu.....i po zapovjednoj i po osobnoj odgovornosti...........a možda su njih dva ipak samo prijatelji iz djetinjstva, znaš ono i u dobru i u zlu............ nije ti sve baš crno bijelo u životu ............