Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Degutantno je gledati kako je SDA stavila u džep Radončića i SBB. Nestaće za dvije godine. Potpuno su izgubili identitet. Do prije nekoloko mjeseci SDA je bila mafijaška organizacija koja provodi sistemsku korupciju, naručitelji političkih ubistava, bili na strani radnika i penzinera, sada im se preko Avaza uvlače u pedu, okrivljuju Nikšića što je podigao penzije za 10 KM, dok firme iz nadležnosti njihovog resora duguju milijardu za fondove.
A da ne spominjemo dodvoravanje Čoviću pa čak i Dodiku, samo da izvuče svoju guzicu iz problema. Stranka političkih preletača i medijski reketaši.
@Vigilante Misliš za vrijeme dok je SDA bila sa SDP-om u vlasti i vršila opstrukcije uz pomoć Živka Budimira?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ja jedino imam dilemu ko je gori od koga!!koji covjek poredak da napravi: sda sbb sdp df ili sdp df sbb sda ili df sda sdp sbb ili sbb sdp df sda i tako dalje i tako dalje!!!sta reci osim mrs svi u p... m.......!
Alijin bšnjački pokret na aparatima.
SDP je najpostenja, najrealnija i najpogodnija stranka za politicko tolo kakvo je BiH uz sva sranja narcisoidna koja je zlatko uradio vodeci SDP
Shvatamo SBB, i sami smo takvi.
Prvo dajte fahri dva tornja: jedan na istocnoj i drugi na zapadnoj strani,mozda ce mu biti lakse izglasati zajednicke izbore,ovako nista,jer je covjek navikao da mu se daje,pa da se poslije hvali svojom snalazljivoscu i zalaganjem za gradjane!
Koja su ovo govna ovaj sdp...imali ste 4 godine za Mostar i Hercegovinu i nije vam Mostar ni pao na pamet da rijesite osim sto ste Covicu izgradili autoputeve od granice do Medjugorja i do Capljine...i to od posudjenih mmf-ovih para koje naravno necete vi vracati...
@nenadjebivi a sta su sdp...da nisu mozda socijaldemokrate...nisu socijaldemokratije ocima vidjeli...a sta su nas to doveli 92'...i ko....
Koja god vlast došla poslije SDA, SBB-a i HDZ-a moraće mnogo da reskira u čišćenju đubreta i šljama koji nataložio u administraciji i državnim preduzećima.
Isto ko sto ovi ciste od sljama od propalog sdp-a
Koja god vlast došla poslije SDA, SBB-a i HDZ-a moraće mnogo da reskira u čišćenju đubreta i šljama koji nataložio u administraciji i državnim preduzećima.
Na djelu je koalicija za iseljavanje. Ako ima i jedna stranka da ga prećutno ne podržava, eto nek se javi !! Ili nek ŠUTI I PRED IZBORE.
Eto dok ste vi vladali bilo je med i mlijeko...bagro lopovska ,mamu vam...
Nikada ovdje niko nije vladao " sam " , tako da svi imaju odgovornost za katastrofalno stanje. Ali , ipak , najodgovorniji su oni koji su " vječno" na vlasti , sda , hdz i međunarodna zajednica. Oni si ti koji se ne mogu dogovoriti , a kako stvari stoje i neće još zadugo. PS Narode , ma kojim imenom se vabiš , ne dozvoli više da te seoski đilkoši i sitne varalice j.....u zdrav mozak.
Stanje u državi je takvo da je već odavno trebao rat izbiti,sta se čeka ili sta čekamo i dočekat ćemo bili spremni ili ne.
Rat nam netrba nikako - revolucija u socijalnom smislu svakako!
Rat nam netrba nikako - revolucija u socijalnom smislu svakako!