Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je moguće da Lipovača formira vlast bez odluke GO SDP BiH, koji jedini donosi odluku o koaliranju? Do sada je samo izabran tim za pregovore koji je ponudio koalicione sporazume SDA, HSP-u, i NSRzB. Da li to znači da SDP Tuzlanskog kantona može takođe krenuti samostalno sa kreiranjem vlasti SDP+NSRzB+SBB na TK?
Napokon da se rjesimo Bahtica i njegovih jataka... Vrijeme je za pravi put!!!
20 godina na vlasti i dalje nastavljamo da vladamo, SDA. Samo naprijed. Zahtijevati 50% svih mjesta na svim nivoima. Idemo SDA, idemo Bakire, deri samo.
Osvrnuo se i na nedavnu akciju SIPA-e u Kantonu A da se SIPA pozabavi sa onima koji su kupili diplome i dalje kupuju a sjede po opcinskim stolicama. To je veci kriminal, pogotovo sto sa kupljenim diplomama i bez znanja vode zemlju jos dublje u propast.
@Darwin kloc.......tebi pusacina i gutacina ne izlaze iz usta......vidi se cim si preokupiran u zivotu.......prava genocidna pedercina......sa cobanskim genima !!!!!! SIKTER.........ps neznate vi sta je krajina jos........jednom su vam gyzove spasili od krajisnika.......sto je tebi cobane sigurno tesko palo kad su gyzovi u pitanju !!!!!!
lopovska koalicija, ovdje nema ni s od socijaldemokracije
Da nece lijanovic u agrokomerc
covic usro se smrdi do tokije loooool
Pocela je pusacina. I to pusacina sa gutanjem.
Hamdo potpisuje sporazum sa čovjekom kojeg je prošle subote odvela SIPA i sad bi trebalo očekivati dobar ishod od ove koalicije....