Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj kada SDP upucuje savjete i predloge bi se sav uke.o...
KADA ĆTE VRATITI OOTETU IMOVINU SKBiH? nAROD TRAŽI SVOJE. hOĆETE LI SMANJITI BOJ ZAPOSLENIH U STRANKI? kOLIKA JE PLATA GEN.SEKRETARA? I JOŠ MNOGO DRŽAVNIH PITANJA - PA ONDA OPORAVAK.
Who is you?
SDP-ovcima želimo dug život. Šifra: RAK!
EU je jedina prilika da naš Šef dobije kakvu funkciju možda u Evropskoj Komisiji
Putuj Evropo nemoj vise cekati na nas... Otkud svi ti paraziti sto su nam zagustili nemoj stari moj, krivi smo mi sto smo ih pustili
Čuj podržavaju evropsko-atlanske integracije. Pa eto još bi samo trebalo da ne podržave stoko lopovska, nego da nas gurate u afričke ili azijske integracije.