BiH
0

SDP poziva Vladu FBiH da ubrza predizborno asfaltiranje ulica

FENA
"S obzirom na to da je ove godine kompletna Federacija BiH predizborno 'sastrugana' i u asfaltnom i financijskom smislu, SDP poziva Vladu FBiH da bar okonča mjesečnu agoniju građana Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) ubrzavajući asfaltiranje pripremljenih dionica koje očigledno iz nama nepoznatih razloga već više vremena spremno čekaju asfalt", stoji u današnjem priopćenju SDP-a HNŽ-a.

"Nadamo se da čekanje nije cilj, kako bi građani uoči 5. listopada 2008., na dan izbora, bili 'obradovani' novim asfaltom kojim će se voziti ili hodati da bi ispunili svoju građansku obaveze glasovanja na izborima.

Nažalost, moramo vas obavjestiti da je većina građana sve ovo prepoznala kao jeftini predizborni trik kojim ste se godinama služili, što je očigledna poruka kako vaše dosadašnje predizborne prevare više ne prolaze kod običnog čovjeka željnog posla, pravde i dostojanstva.

Na kraju, kvaliteta samog asfaltiranja vrlo je upitna jer je debljina asfalta u pojedinim gradskim ulicama toliko tanka da ga, kako kažu građani, ne smiju ni pomesti metlom, što je opet posao za nadležne kontrolne institucije.

Najvažnije je pitanje gdje ide novac od razlike u debljini asfalta. Valjda će neko nekad građanima položiti račune, s obzirom na to da se radi o novcu svih nas", navodi se u priopćenju iz Ureda za odnose s javnošću hercegovačko-neretvanskoga SDP-a.