Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bori se covjek 3 godine da koliko toliko sanira stetu koje su pravile prosle kriminalne vlasti ,na celu sa SDA i s za BiH,pa jos uz onakve blokade rada Vlade kroz Parlament,Budimira,kroz Pravosudje itdZAto mu treba dati podrsku u svakom smislu.
Ma ovaj covjek ce dobiti podrsku od svih, jer gradjani su vec poceli uvidjati koliko se trudi i koliko zapravo radi. Jedini je koji se moze pohvalit inekim rezultatom ovih zadnjih 22 godine da je nesto ucinio sa mjesta premijera, a da nije ukrao, kao sto je bio slucaj sa prethodnicima.
Cista desetka za radi i trud i podrska!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Premijer Niksic je pokazao da je tu za radnike, penzionere i opcenito gradjane Federacije, uvijek se trudi da nadje rjesenje za sve probleme koje je zatekao kada je preuzeo funkciju premijere i zato puna podrska.
Tesko se danas boriti na posten nacin, kod nas je potrebno da te vide u dzamiji petkom i da imas jaku suplju, to je onda pravi politicar. Ovde Radoncic ima podrsku gradjana, time smo sve rekli kakva smo zemlja i kakvi smo ljudi.
Ma covjek je dao sebe 200 % za ovu drzavu i ovaj narod.Da moze sve sam,mi bi davno Europa bili i ne bi bili u ovom stanju kakvom smo sada.
Kad bi se prestalo sa blokada i prljavom igrom kako bi se moglo normalno raditi, ucinilo bi se dosta dobrih stvari ali valjda to nekome nije u interesu.
Vjerovao sam u SDP , ali nakon izbora i koalicije sa SDA na moju veliku zalost prekrizeni su zauvjek . Kukaju za opstrukcije Budimira i kriminal mesara Lijanovica , a SDP ih je licno doveo i postavio na njihove funkcije ... PA KO JE OVDE LUD ???????
Pa jedini političar koji je ikad poveo brigu za rudare iskreno, zato ga iznimno cijenim! To mu se mora priznati. Penzionere je isto ispoštovao za 2 povećenja penzija, ja ne znam da je iko ikada ....
Ovi ko' da su pali s Marsa, sve je divno, sklad i harmonija.
Ja rekoh sanjam, koja vlada, koji premijer, gdje sam?
E sad ga ti ukenja, kakva god država da je, naša je, a to što joj je vlada u nekoj stvari, ne umanjuje njenu vrijednost i moje domoljublje, za tebe ne znam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja ne znam ko se moze usporediti sa radom Niksica, i ko to treba da ima vecu podrsku gradjana od ovog covjeka?
Covjek ima podrsku mnogih gradjana pa evo i od mene podrska, ali ne samo zbog toga sto je dobar i posten covjek , nego ima podrsku zbog rada i truda koji je do sada pokazao, i na mnogi nacin se iskazao, zato podrska i samo nastavite, a ovi sto vrse opstrukcije i ne daju vam raditi ce biti kaznjeni na izborima abd.
Ova Vlada na celu sa premijerom Niksicem: 2 puta povecanje penzija, koliko toliko povecane su, pa zamislite da su povecavane u godinama prethodne vlasti do sada bi bilo uvecano za 60 posto, namjenska industrija u FBiH dozivjela preporod, Vracen ukupan dug prema demobilisanim borcima i neratnim invalidima i sehidima i RVI, a nema novih dugova prema ovoj populaciji, prvi put uvedene subvencije za el energiju za vise od 200 000 penzionera, smanjeni rashodi administracije, smanjene place ministrima, poslanicima i svim sluzbenicima, borba protiv kriminala i korupcije, nova esencijalna lista sa prosirenom listom lijekova i jos mnogo toga je ova Vlada uradila na celu sa Niksicem, pa tako podrska u svakom smislu!
Premijer Niksic svakako zasluzuje podrsku jer od pocetka svog mandata pokusava uvesti red u Federaciji i napraviti izmjene koje ce dovesti do napretka i i dalje se bori bez obzira na konstantne opstrukcije i podmetanja...
On je stvarno covjek koji slusa narod i koji pokusava kroz razgovore sa ljudima doci do konacnog rjesenja, mozda jednom i ostali shvate da trebaju slusati narod i napokon pocnu raditi za nas kao sto to radi Niksic...
Dobar covjek ! I stojim iza toga !
nabijem vas i vašu podršku, premijera, sve vaše kolege političare na svim nivoima i iz svih stranaka (bez izuzetaka), MMF i EU na neku stvar.
Bravo premijeru !!!
Konacno su shvatili, da nam je to protrebno, * i da premijer zasluzuje podrsku.
od svih mafijasa iz sda ovaj niksic je najgori!!! svi dobro znaju o njegovoj borbi za novog predsjednika sda sa bakirom izetbegovicem!!!