Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP naviko k\'o što je bilo u komunizmu pa sad kontaju može im i u demokratiji proći.
ebo sda, sd i sve politicke papke!, odoh ja opet pogledati severinu.
i ne treba da odustane
Naravno došlo je vrijeme da SDP ide na smeće Historije kako je Zlatko govorio za SDA, koja će vladati nadam se još 20 narednih godina. Molim ljude iz SDA da poduzmu sve prfavne mjere i da kazna stigne one koje su vas ne zakonito istjerali iz vlasti da ih jednom za sva vremena naučite kako se vlada!!!
ovi profas*isti iz sdp-a zaslijepili i samo im pred ocima fotelje i vlast, njima nista ne znaci ni presuda Suda, njima samo da je doci do vlasti i pokusati unistiti ovu drzavu, djub*rad komunisticka.
Selimovic je neartikulisani jazavac, urbano podzemlje u sluzbi Lagumdzije. Tip zestoko muca kad je pod stresom i kad se uznervozi. Partijske kolege ga zovu \"elokventni\" i \"Ja, Klaudije\".
Svi ste vi isti samo sto ste vi iz SDP-a malo \"isitiji\". Ti mali junosa Selimovicu pojma nemas jer da imas nikada, ali zaista nikada ne bi izlazio u javnost sa ovakvim nakaradnim, bezobraznim i neciviziranim izjavama...ma o kome govorio. Trebas se djecko malo skolovati a ako ti ne ide knjiga....uzmi fino cekic, lopatu, krampu i navali....
Ovaj Selimović je čovjek koji nema pojma o životu, iz nekog razloga Zlaja ga gura ali je lik vrh prepotencije i kretenizma, na izborima dobio 500 glasova a ovi ga ugurali kao predsjednika kluba, i u stranci je ko ima štelu na funkciji je a ne oni najkvalitetniji
e moje bosnje, niste vi ni za politike, ni to vam ne ide ...
Ovaj Selimovic je navodno jedva svrseni veterinar. Pa valjda misli da smo mi ostali stoka. Pokupio ga Zlaja zbog potrebe veterinarskog tretiranja Glavnog odbora SDPa i svojih poslusnika u izvrsnoj i zakonodavnoj vlasti. Drzava za veterinare, hahha
To je onaj, što reče\"Nama se žuri\"!
Za dobrobit Bošnjačkog naroda idite bar četiri godine u opoziciju (SDA), pa ako drugi ne budu valjali vratite se i vladajte ponovo 20 godina, molim vas. Ako ne odete milom otići ćete silom i to pravo u zatvore.
20 godina kradje... SDA...
Vidite da je SDA postavila ljude na prave pozicije...
Kad je trebalo oni su svoje ljude instalirali i sad kao ni zoharim ni SDAu niko nista ne moze...