Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To jest nastaviti sa postavljanjem ostalih kumova (vidi pod Zlajogluova kuma Jadranka Misirača Potur), rodbine i prijatelja na čelne funkcije u pravosuđu.
Donesite Zakon o opljačkanoj imovini i povratu iste. To će biti moj putokaz da li da ponovo glasam za SDP + još jedan glas iz porodice. Pa makar taj Zakon bio samo na \'\'federativnom\'\' nivou. Go Platforma, go!
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
NARAVNO POTPUNA PODRSKA SDP-U I POD HITNO PROPOZIRATI SVE O CEMU STE DISKUTOVALI...!!! 1- USVOJITI ZAKON KAZNE O PORICANJU , NEGIRANJU I OMALOZAVANJU TUZILASTVA I SVIH OSTALIH INSTITUCIJA PRAVOSUDJA BIH-E...!!! 2 - FORMIRATI VRHOVNI SUD BOSNE I HERCEGOVINE...!!! 3 - USVOJITI ZAKON O KAZNI NEGIRANJA GENOCIDA...!!! 4 - USVOJITI ZAKON O ZABRANI FASISTICKIH GRUPA NA TLU SUVERENE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! 5 - USVOJITI ZAKON DA SVI KOJI KOJI NEGIRAJU, OMALOZAVAJU, PLJUJU I DJELUJU NEPRIATELJSKI PREMA DRZAVI BIH-i BUDU KAZNJENI ZATVOROM POGOTOVO POLITICARI KOJI IMAJU VLAST ...!!! 6 - USVOJITI ZAKON O HAPSENJU POLITICARA I GRADJANA KOJI PLJACKAJU DRZAVU I GRADJANE BIH-E...!!! D O S T A - V IS E...!!! HOCEMO BOSNU I HERCEGOVINU KO JEDNU DEMOKRATSKU I GRADJANSKU DRZAVU PO SVIM STANDARDIMA I PRAVIMA DEMOKRATSKE EVROPE...!!! SVAKA CAST SDP...!!! O OVIM PROPOZICIJAMA TREBALE BI POLITICKE STRANKE PODRZATI SDP, VIDJET CEMO KO CE PODRZAT SDP...?!!!
Počnite prvo govoriti istinu o kriminalnoj skupini i crnim fondovima u koalicionim partnerima SDA, imajte hrabrosti reći istinu kao što govori Stane(Primorac) o HDZ-ovim kriminalcima!!!
ne samo zakon o oduzimanju imovine stečenom krivičnim dijelima nego i reviziju cijelokupne sumnjive privatizacije i normalno uz oduzimanje ide i u paketu zatvor za sve takve! Obećali ste na predizbornim večerima, sada počnite ispunjavati obećano a ne iz prazne u punu pa sve tako!!!