Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo SDPBiH može ovu zemlju izvući iz fašističkog mraka 1990-2010. SDA kreteni će sada da izjednačavaju SDA i SDP međutim SDA I NJENIH 18 GODINA I SDP I NJEGOVIH 18 MJESECI SU NEUPOREDIVI. Lagumdžija i SDP imaju šansu, Radončić udara na SDA i SBiH (Tihićeve i Silajdžićeve bandite) i na SDP ne smije i ne može, Slobodna Bosna, Dani i Pećanin su odavno Harisova propaganda tako da Lagumdžija ima šansu. SDP-NS-NSRB-HSS-NHI- mogu biti nova vlast u FBiH. U svakom slučaju gore bagre od ove sadašnje SDA-SNSD-SBiH-HDZ-HDZ1990 nema ni u džehenemu. Tek da se zna SDA-SBiH-SBBBiH ( sve ispalo iz šinjela Alije Izetbegovića) HDZ-HDZ1990 ( politička nedonoščad Franje Tuđmana)! NAPRIJED ZLATKO!!!
i ja cu da glasam za bolju drzavu, za stranku sa programom, stranku koja javno iznosi podatke o finansiranju! SDP do pobjede, jer jedino SDP i clanovi SDP-a mogu nesto da ucine i promjene! Smjenimo ovu vladajuci kriminalnu garnituru!
\"za covjeka\", a sta je bilo svih ovih prethodnih godina?
SDP je bio na vlasti i za to vrijeme nanio veliko zlo BiH i Sarajevu. Sarajevo je zabio sa mercatorom, prvo promijenili regulacijoni plan transverzale, a doveli slovence da nase unistavaju. Pae skupljene za autoput, doveli slovence da izmuzu ostalo oni izmuzli.. Nemoj mi te price nisu bili na vlasti---
Jel ti vlah mamu ..j..e....b...oo pa si demokrata takav i mrzis sve islamsko?
Ovo je kao da se neko zajebava. Ivanišević kojeg je CIK smjenio zbog sukoba interesa govori o transparentnosti finansiranja, odrtina i kriminalac za kojeg je Gaši pripravnik u reketu. Maške sa dva stana u Sarajevu prije tridesete godine (inaće je skoro ko Fahro samo bez kese došao iz Gračanice) i vrhovni meštar svih hulja koji sa profesorskom platom obezbjedi vilu na poljinama i nepozati broj stanova. Mada sam prije glasao za Željka gadi mi se i on ako će mu ovi kriminalci finasirati kampanju. Kada ih strpaju u zatvor, a to mora biti, nemoj da Željko prića Tita mi nisam znao da reketiraju.
Ako nista imaju pitanja kojim bi se trebala baviti svaka normalna stranka to jeste ovih nakih 5 ! Za razliku od ostalih stranaka cije se politike sastoje od rata,jedinstvene BiH,pravljenja raznoraznih bogomolji itd ... posto nisu nikad bili an vlasti(ne racunajuci 2000-2002) nisu nikad mogli pokazat dali ce to ispuniti ili ne ! Pa nebi zgoreg bilo da im damo priliku
SDP je jedina stranka koja nam otvara prozor u bolju budućnost
Svaka cast SDP-u! Jedino s vama možemo do pobjede i u bolji zivot...
Nije meni jasan ovaj nas primitivni narod vise mrzi opoziciju nego poziciju, a ustvari im njihova mila i draga pozicija unistavaju zivote i drzavu. Stvarno mi iskreno nije jasno zasto je SDP najgori od svih, a SDA, Za BiH i njima slicni koji su na pokrali kompletnu drzavu su fini dragi i veseli? Moj glas ide SDP-u jer su jedina stanka koja ima kadar i sposobnost da donese promjene. SDP za bolju buducnost!
Daj Bože da vi pobjedite ove godine inače crno nam se piše!
Sto volim kad naciste ovo boli i to svih boja bila plava, crvena ili zelena!!! ZA PROMJENE ZA SDP, DRZAVA ZA NAROD!!!
SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU
gdje su radnici , gdje su seljaci ,NIDZE , ali tu je korumpirana crvena inteligencija
Ma ne treba glasati za SDP.. Imate Radoncica,covjeka koji je dobio lovu iz razvojne banke (vase i moje pare ) da napravi toranj. Imate Dodika,covjeka koji svom sinu nasteli 3 mil KM slicnog kredita (bolje to nego da se mali drogira ). Tu je i Silajdzic,zeljezaru proda za 1 KM kuvajcanima,o oni za ko zna koliko Indijcima. Naravno tu je mr Covic,iz rukava mu ispadaju krivicne prijave.. A Mr Izetbegovic jr, BH telecom,BBI... e moji levati....