Lejla Somun-Krupalija
0
"SDP me smijenio zbog kupovine TV 99"
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovde niko ne objasnjava ko je i od kaojih para kupio 99 i u koje svrhe, a ja lijepo napisah u tekstu o Dodiku da su takvim naslovom prikriveni manjak budjeta za 5 miliona. Mislim da su i ova prepucavanja zarad licne koristi. Nasa stranka i SDP se nemaju sa kim prepucavati da bi privukli medijsku paznju, pa poceli izmedju sebe ratovati.
Ovo je sve davno otišlo u pičku materinu!
ma boli me racku i za behmene i somune, da je meni živu glavu izvuć
SDP je pokazao da su gamad kao i sve ostale stranke za Nasu stranku svaka cast,moj glas SDP vise NIKADA nece dobiti!!
Sarajka, nadam se da imate dokaze za sve sto ste iznijeli u Vasem postu. Trazicemo provjeru diplome gospodje Krupalija a ukoliko su Vasi navodi netacni podnijecemo protiv Vas tuzbu.
hocemo smjenu semihe borovac, ah sad je behmen ... nista onda u Sarajevu je sve u redu!
Nasa stranka je vise nego smijesna, napadaju SDP a svi su potekli od tog istog SDP, prve korake su naucili u SDP-u, jadni su pravo!!!
otprilike tako.. kod nas je inace ustaljena praksa, da ovi stranacki halilcici i potrcke, kad nemaju vise argumenata da bilo sta obrazloze, krenu o babi, o prljavoj kosi, o velikom dupetu, o dlakama u nosu.. itd.. fakat je da je TV99 kurton od televizije i da je svaka marka ulozena u to bacen novac.. i to neka je SDPu na teret.
GLAS ZA NAŠU STRANKU ! SDP-ovci očajni ste u nedostatku argumenata, \"rođena u goraždu-toliko o njenoj ljubavi prema sa\" --haha paćenika inače sam simpatizer NSRadom za boljitak,ali sva čast NS
Dakle da zakljucimo,ova nije htjela da glasa za ono za sta je glasao SDP i ovi je smijenili,Pa mislim bas me briga sto je debela i sto nije magistrirala i sto joj je babo guzonja,zena je zbog toga sto misli drugacije smijenjena.Toliko o nasoj alternativi SDP-u, demokratski nema sta.A svakako im je ta odluka prosla bez nje ili sa njom...
Zamolio bih debelu krmacu iz NS koja se izjasnjava kao pripadnica \'ostalih\' samo da bi sjela u funkcionerski trosjed (fotelja joj je mala kao i Biseri Turkovic) da opere kosu i da se vise ne pojavljuje na ekranu, plasi mi djecu (a i mene).
Ne valja ovo i sa SDP. Da se covjek zamisli imaju li i oni kvalitetnu alternativu i program. Da ne bude sjasi Murta Uzjasi SDP.
ako si dobronamjerna to ne znaci da si u pravu, naivnost je najveca opasnost iz NS-a
je-ko Lejla? hahaha.. neka članica debatnog kluba pretpostavljam..haha
U pičku materinu!!!