Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sdp raspad sistema, korupmirana marva koja nema nikakvih ideala osim fotelja i tendera
Raspali se na nivou drzave
Treba ukinuti ovaj kanton, najsiromašniji narod u čitavoj Bosni a i u istočnoj Evropi nosi na svojim plećima hiljede uhljupa u kantonu i opštini. Narod je jaka kobila , sve dok ne crkne.
E moj Erneste neznas medju kakve si vukove dosao u Gorazde , svi normalni gradjani bjeze od politickog idiotizma u Gorazdu a ti mislio da mozes to promjeniti !
Ipak ima pošteni ljudi u SDP svaki dan uviđaju gdje vodi Pjanca Niksića politika.
Aj taj kanton samo grabi sebi svako, nigdje se nista ne zna,sve nagomilalo sebi para i nekretnina i daj osnivajte jos neko preduzece da uhljebite ili prodate jos koje radno mjesto .
Nemogu trojaneri izdržati ovoliki pritisak na njih,nemaju kapacitet,samo nas SDA može izbaviti iz ovog sr.nja kojeg su ovi izdajnici napravili 😂😂
Ugasite se i olaksajte prije svega naivnom Bosnjackom narodu pa onda i drzavi BiH
Z svakoj losoj stvari ima neceg dobrog..Trojaneri su pokusali podjeliti Bosnjacki narod.Djelimicno du uspjeli.Sada dolazi na naplatu IZDAJNICKA politika.
Ma sta vas briga dobili ste u KS strasno pojacanje u liku i djelu nesposobnog preletaca Lemezana koji se bas uklapa u vas profil stranke gdje je jedina svijetla tacka Irfan Čengic a vi ste srozali u ovom mandatu SDP 100 puta vise nego 2014 godine i stranka se nece oporaviti od ovog mandata ni za 50 godina
SDP, NIP i Nasisti iz NS su veci izdajnici od vrha SDA i treba ih odstraniti iz vlasti gdje god je moguce.
SDA su kleptomani, nisu oni izdajnici.
Dao Bog pa se raspali i cijeloj BiH.
SDP, NIP i Nasisti iz NS su veci izdajnici od vrha SDA i treba ih odstraniti iz vlasti gdje god je moguce.
imal kakva dova da ucimo?
tačno nema niko normalan posten sposoban moralan