Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako da reaguje iole inteligentan covjek na ovakve stavove tzv. \" Socijal-demokratske stranke BiH\".SDP BiH nigdje ne prica o temama koje se ticu njih, nijedanput ne pominju socijalnu pravdu.To ocito njima nije bitno.Njihovi celnici su ocigledno shvatili, izbori se priblizavaju pa ajmo da podgrijavamo strasti.Oni su izgleda jedini \"antifasisti\".Dok je Lagumdzija na celu stranke, islamski nacionalista, previse je ocekivat da vode politiku u skladu sa socijal-demokratijom.A sto se tice Biljane Plavsic, ona uopste nije kriva ni za sta.Nije imala nikakav uticaj u tadasnja zbivanja u BiH.A Karadzicu nek mu se sudi.Haski sud sluzi za individualiziranje krivice.SDP se ponasa kao monoetnicna stranka.Dice se multietnicnosti, koja uopste ne postoji.Njihovi stavovi se u 95 % slazu sa 2 vodece pro-centralisticke stranke SDA I SBiH.Fasisticka i genocidna ideja tacno se moze utvrditi na primjeru Grada na Miljacki.Istorijski vecinski srpski grad se posle rata \"tek tako\" postao monoetnican.Sam od sebe vjerovatno.Tu se vidi genocidna politika Bosnjaka i njihovih vodecih politicara-nacista.To sto su oni uradili Gradu na Miljacki je za anale istorije.Sarajevo je bilo logor za Srbe kao Ausschwiz.10.000 ih je tu ubijeno, a 150.000 protjerano.I SDP bolje da progovori malo o zlocinima u ratu pocinjenim protiv Hrvata i Srba, a ne samo \"zrtava Bosnjaka\"
POLITICARI, JEBETELI ISTA OSIM NAS?!
@Ante: Nece biti jos dugo takvih poput tebe, obecavam:) Odapece i Dodik i ostala bagra (sto imaju cetnicke ideale), i svi oni koji ne misle dobro Bosni a hrane se/zive u njoj. Ako psujes komsiju i zemlju - otidji na Kosovo...a ja, otcijepilo se; JER su im Srbi pomogli mrznjom i diskriminacijom. Samo jedno znaj - ni milimetar kvadratni od Bosne vise NIKOME nece pripasti; ostace narodu (Bosnjacima, Hrvatima i Srbima) i ljudima koji je vole, i onima koji su spremni zivot za to dati! (Vidis li gdje sebe ovdje?!)
al sam se napalila...
ma ovo je seljacka drzava, u selima zivi jednonacionalno stanovnistvo, pa se tako i ponasaju, glasaju samo za svoje, vole i postuju samo svoje. vazno je samo da voce i povrce dobro narsaste
nek je haris sa njim u koaliciji......dodo je pravi koalicioni partner
jel na ovom forumu ima i jednog normalnog covjeka?!?!?!?!?!? par zar su ama bas svi nacionalisti?!?!?!?
Ante, imas izbor da je jebe ova opancar Dodik, ili ovaj ulakovanim cipelicama Covic, pa ti izaberi.Nas ostavi na miru, dosta sto nas jebe Silajdzic.
Sdp i samo sdp jebemo mame nacionalistima a to su: SDA, SDS SNSD HDZ I OSTATAK KOMPANIJE, zivio sdp ostalim jebemo mame, jer idu krivim putem,.
mogu ti kazat da nas dobro jebe...da je nama u sarajevu takav ! uuh, gdje bi bili..
ziviooooooooooooooooo MILORADDDDDDDDDDDDDDDDD DODIKKKKKKKKKKKKK NEDAJ SE MILE SAMO JEBI TU BALISKU KOPILAD
ma SDP kupi poene....jebo dodika...
danasnji SDP je postao gori od nacionalistickih stranaka SDA i SBiH...
nek Dodik posjecuje koga zeli. SPD nemoj biti dosadan. Znamo dobro koje Dodik i zasta se zalaze...