Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjedi bukvo na bukvu
covjek se samo uclanio,a on je jedan od najboljih ljudi koje znam...nadam se da ce mu to pomoci u zivotu...napred Sejo
SDPA
Pohvalite se da vam je pristupio neki mladi inžinjer , magistar i tako a ne Sejo Bukva - e stvarno je bukva
ja....... pojačanja dajte još kojeg seljačinu
prošlo njegovo , pa ko veli sad u stranku Tu se dobro živi , a ništa ne radi Vidi onog Konakovića samo što nosom nebo ne para - sav važan , propao kao sportaš, ali ga stranka dobro plaća , pa onaj Mirković i ne mogu se više sjetiti tih \" uspješnih \" sportista koji završavaju na stranačkom kazanu
Fuj od stranke i fuj od politicara koji narodu prireduju ovakve gadosti... FUJ...FUJ... Pa ovde su politika i stranke izgubili svaki smisao. E moj narode glup si ti za Evrope, a kako i ne bi bio kad te ovakve spodobe predstavljaju i igraju se fudbalskih prelaznih rokova.
sejo bukva..majko kojo je ovo bila taraba gdje je onaj Benacek, oanj je jedini u toj generaciji znao igrati
ma blago nama
Svaka čast,svaki novi čovjek je pomak naprijed..a vi konji,budite i dalje životinje svojim stočarima...:))))
Sarajevo je uvijek bilo poznato po kulturi:) Mislim da navedeni nemaju pojma kako skupstina funkcionise:) Bit ce to sve u redu, dok se popije kafica, nasminka, sredi pa malo na sjednicu, pa na cevape:) Fuj
Presmijesno - kako novi clan tako i cijela stranka i politicka scena:) Uzas:) Sta ce on pojacati? Je li on neki intelektualac, politicki strucnjak, ekonomski, kulturni, ili bilo sta vec??? Sta ce nam sportisti, muzicari, i sl. u klupama kantonalnih skupstina?? Ne kontam stvarno. TLN FOREVER:)
zamisli ovaj ode u UN nas predstavlja.... Sejo Tree
VIDARI ZIDARI, ZAVARIVACI FUDBALERI KOSARKASI, U BOSNI SE SVI BAVE POLITIKOM...
jos zalosnije je sto u federalnom parlamentu sjedi mirza ustamujic (naravno sbb-leglo krezavih, polupismenih, propalih dosljaka). ja mislim da taj neandertalac ne zna koliko u federaciji ima kantona.. al fakat.. ili kad sbb-u pristupi \"veliki\" samir leric, onda je to nesto?! ali, takav je fahrudin radoncic - \"gospoda\"