Historijski sporazum za Krajinu
0
SDP, DNZ i SDA u koaliciji u Unsko-sanskom kantonu
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto sdpovci,cak se sad i time ponosite koliko ste nisko pali.koalirate s onima protiv kojih ste uzeli izbore.svi ste vi tihicevi samo sto te ne vidite.za četiri godine će te se raspasti zbog sda i dnz, u krajini vas neće biti.sram i stid da vas bilo.
A bokte, šta je ovo ??
Raskopali smo jaču i veču raskopačemo i ovu LOVA sve radi budite uvijereni da ova opstaje samo na rate nadoče taj referendum gdje viš Hrvati NEČE GLASATI KAO ZA NEZAVISNU KO PRIJE RATA PROJEKAT JE KRENO NI SVIM MUSLIMANIMA MOŽDA NIJE STALO VAKA UREDŽEWNA I OLJAČKANA DRŽAVA POZDRAV IZ KIŠOVITA bUGOJNA od Bosanca
Valjade nam SDA buahahahahahahahahha http://www.youtube.com/w atch?v=havz23WmKNo
Pa to je jedino realno, posteno, objektivno i pametno rjesenje. Ucesce u vlasti ce uzeti 1. SDP, 2. SAD i 3. DNZ, takvi su i izborni rezultati. Ako SDP i SDA trebaju trecu stranku da bi se formirala vlast, normalno je da to bude DNZ, posto su oni po izbornim rezultatim treca stranka na Kantonu! To sto nekima ne pase, moraju to prihvatiti kao normalno jer TAKO JE NAROD BIRAO, mora se postovati volja naroda!
hoću svoj glas natrag!
e zlatko,zlatko,tebe nikad nisam mogo nadu sam polago u Komšića međutim poslije ovog nikada,nikada više neće SDP dobiti moj glas sve da rahmetli TITO ustane,nikada,sram i stid da te bude,fuj,fuj,fuj!!Bolje biti i opozicija neg sa izdajnicima i profiterimas pod ruku,neveli se džaba skim si taki si!
Pa ja sam rekao davno da je ovo početak jednog kraja naroda koji je nastao kao viještačka tvorevina tj Bošnjaci nosim muslimansko ime ali nisam Bošnjak u duši sam Bosanac SAMO GLEDAJTE DOK OBAVJEŠTAJCI ODRADE SVOJE ŠTA ČE DA SE ZBIVA U OVOM TAKOZVANOM VIJEŠTAČKOMK KORPUSUOD BOŠNJAKA Pozdrav od BOSANCA iz BUGOJNA
Semarof koalicija, fuj govana
Stvarno meni nije jasno sta vam rade u toj Krajini, pa kod vas te vlade padaju svake godine. Mozete biti jedan od najboljih kantona najbolje uredjenih, ali vazda neke pizdarije. ŠTETA
Ne kontam protiv koga se u USK oni udruzili?
Samo se mi Krajšnici je. bi .te. između sebe, tako vam i treba kad niste složni, nek se ove Sarajlije zaj. e. b. ava. ju s vama. Umjesto da se svi zajedno okupimo oko jedne SDA, odbacimo mračnu komunističku prošlost, i krenemo prema EU, a ne stalno veličati te.r.o.r komunističkog režima u režiji SDP-a. Hamdo je jedno veliko \"kličko\", kako mi to u Krajini kažemo. Šta on Bogati zna razmišljati glavom, nego radi ono što mu kaže Ibrahimpašić i njegova pivarska klika.
Dobices K...C moj Zlatko ikada vise moj glas,neka mi neko objasni sta je sada SDP bolji od SDA.Mi navodno glasali za promjene ali kakve promjene pitam se.
@bravo Moram te razalostiti ali DNZ-ima najdisciplinovanije glasace i konstantno je u usponubez obzira na tvoju zelju da nestane sto prije sa politicke scene.Moje je misljenje da ce SDA potpuno potonuti u Krajini i da ce jedno vrijeme DNZ-i SDP biti vladari u Cazinskoj Krajini.
ye. .bo ti načelnik mam. .icu u zicegu bezmozgašu! jesi li ti svjestan koliko se on para nakrao i koliko taj čovjek prije svega tjera lični interes? on vratiti ponos krajini? koji ponos?! kako?! tako što će sklapati koaliciju sa dnz-om koji je rušio državu BiH samo da se oformi kakva takva većina. pi. .šam se sad i na sda i na sdp! nemamo mi više patriota u politici!