Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj folova,ne zna on ništa a prije dva mjeseca odštampao vizit karte -ministar komunikacija i prometa BiH.Po opštini dijeli poslove u svom budućem kabinetu,već mu se zna ko je šef kabineta,vozač,sekretarica... Država za jednog čovjeka! Fuj.Kome sam ja dao glas...
DRŽAVA ZA DŽUKCE
@ tambura vodi ih sebi kući sve trojicu sto si nabrojo pa nek ti zenu tamburaju.meni netreba ni jedan od njih,svi su svoje lice i mogućnosti pokazali,S.D.A-otišla u R.S skupštinu i rekla R.S niko ukinuti nemoze bez volje servskog naroda(č.etnika),S.D.P-na jubilej R.S poslo E.nesa S.uljkanovića i time dao podrsku genocidnoj tvorevini,S.B.I.H- Haretu u po face Mile pred americkim senatorom reko šipu tuki,sta dalje da vam pricam,svi oni su bili na vlasti i pokazali sta mogu,rezultat je NISTA,treba nam neko novi,svjeziji!!!
Zlatko Lagumdzija bi BIO JEDINO KREDIBILAN ZA MINISTRA VANJSKIH POSLOVA...!!! PO SVAKOJ CIJENI...!!! Ne dati TO NAJVAZNIJE MINISTARSTVO SDA IZDAJICAMA I NEPRIJATELJIMA BOSNE I HERCEGOVINE...!!! Ko drugo Zlatko je jedan od rijetkih politicara sa Silajdzicem i Ganicem koji su INTELEKTUALCI, POLIGLOTI i ZA SUVERENU DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU...!!! IMAS PODRSKU ZLATKO ZA Ministra Vanjskih Poslova...!!! NE POPUSTAJ PO NIKAKVU CIJENU...!!!
Toliko ga oblatise,, a ispade da je Haris ipak bio najbolji,,, a ja ko fol dade glas ovim majmunima u nadi za bolje sutra.,.,
Gospodin \'Druže generale ja sam ovdje slučajno\' koji s SDPjom gradi državu za Muslimana u centru Evrope i svoje lopovske pulene je najgore što se nama Bošnjacima moglo dogoditi. Dokaz je to što je odmah ušao u koaliciju s SDA i time prekršio multietničku socijaističku internacionalu priklonivši se zadrtoj balkanskoj lopovskoj stranci pod plaštem islama te Ustaškom strankom HSP koja glorificira pavelića ali sve radi vlasti i zato mi Bošnjaci i dalje stagniramo jer nemamo niti jednu pravu Bosansku modernu evropsku stranku koja bi ovu državu pokrenula.
Prenešeno sa http://www.novigradsarajevo.ba hahahaha Od nekada isključivo industrijske općine, Općina Novi Grad Sarajevo pretvorena je u uslužnu općinu. Otvorene su trgovine, banke, auto-kuće, distributivni centri, manji proizvodni kapaciteti i stotinu većih, prepoznatljivih preduzeća. Prema zvaničnim podacima Federalnog zavoda za statistiku, zaključno sa decembrom 2010. godine, Općina Novi Grad Sarajevo broji cca 21 000 zaposlenih sa prosječnom netto platom od 1304 KM. Svake godine broj zaposlenih u odnosu na broj nezaposlenih, na području naše općine, raste za 2500 osoba. U našoj lokalnoj zajednici danas egzistira 2019 pravnih subjekata i 3088 samostalnih poduzetnika-obrtnika. Postigli smo mnogo uvijek svjesni da može bolje. Naša nova interaktivna web stranica dokaz je da je rad ove općinske administracije transparentan i dvosmjeran. Vaš glas je važan. Želim Vam ugodno čitanje. Općinski načelnik, Damir Hadžić
Stranka popušlića (SdP) bit će preglasana u Vijeću ministara po uzoru na preglasavanje koje su oni patentirali u vladi ze 24 posto.
@realist MARŠ SA OVOG PORTALA, DODIKU GENOCIDNU PAMET PROSIPAJ, IMATE SVOJ ĆIRILIĆNI PA SE TAMO PREPUCAVAJTE U DESETERCU.
O NARODE BOŠNJAČKI PROBUDI SE I RAZMISLI KOME SI DAO GLAS NA PROŠLIM IZBORIMA,ILI SI DAO GLAS IZDAJNIČKOJ,DIKTATORSKOJ,PRIVATNOJ STRANCI FAMILIJE IZETBEGOVIĆ SDA KOJA NAS JE VODILA 20 I KUSUR GODINA I KOJA NAS JE DOVELA NA RUB PROPASTI(A KOLIKA JE TO PROPAST SAMI VIDIMO NETREBA NAM NIKO NI JEDNU RIJEČ REĆI),KOJA NAS JE PONIZILA NA SVAKOM MOGUĆEM KORAKU I OPLJAČKALA GDJE GOD JE TO MOGLA I KOJA JE NA KRAJU KRAJEVA KOMPLETNA NA PLATNOJ LISTI KOS-a I RAZNIH DRUGIH OBAVJEŠTAJNIH SLUZBI ILI SI DRAGI BOŠNJAČE DAO GLAS TAKODJE PROČETNIČKOM SDP-u KOJI JE NEKI DAN ZA JUBILEJ GENOCIDNE TVOREVINE POSLAO SVOGA IZASLANIKA ENESA SULJKANOVIĆA ISPRED STRANKE SDP KOJA JE TAKODJE URADILA MNOGO ŠTETNIH STVARI ZA BOŠNJAČKI NAROD,PRIJE SVEGA DOZVOLILA JE DA SE PREDSJEDNIK RS-A NE ROTIRA I DA SE BIRA DIREKTNO A NE KAO U FBIH U PARLAMENTU I TIME ZA ZABETONIRALA VJEČITOG SRPSKOG PRESJEDNIKA.SRAM NEKA BUDE I JEDNE I DRUGE VELEIZDAJNIKE KOJI SU ZAPRAVO JEDNE STRANKA PODJELJENA U DVA TORA.O BOŠNJAČE RAZMISLI !!!
E necete vise dobiti od mene glasa stoko izdajnička,isti ste ko i SDA-ovci,frajeri na jubilej RS-a poslali Enesa Suljkanovića,pa to je veleizdaja gospon Lagumdzijo(pejderu č.etnički)
hoce zlaja sve za sebe,,,,oglaba ga suljo..
LJUDI VJERUJTE OVI SDP GORI SU NEGO KARADŽIĆ A KAMO LI SDA SAMO NEK SU POJEDINCI NA VLASTI ZATO NARODE PUŠITE GA I DALJE A JOŠ KADA SU ČLANOVI STRANKE ZABIH U SDP ZAUZELI POZICIJE DIREKTORA NARODE NEKA VAM JE BOG NA POMOCI FUJ S D P
Do skora sam se zgrazavao nad silnom administracijom u BiH,a sad samo pokusavam biti dio nje....
Grand Slam nagrada kristalni REKET
Sav problem neizbora vlasti u zadnjih 15 mjeseci je taj što nisu mogli dogovoriti mjesto ministra vanjskih poslova za Lagumdžiju.Kad su popustili HDZ-u ,ovi du dali mig Dodiku koji je velikodušno prepustio mjesto narcisoidnom staljinisti Lagumdžiji.Valjda da obiđe ono što nije stigao u prijašnjim mandatima.To je sva njihova borba za državu,smjeni sve redom i postavi svoje poltrone.Gori su od fašista iz SDA. Sve više sam ubjeđen da je ova država bliža nestanku nego 1995-tad sam vjerovao u nju.Ovo sad je zrelo da se raspiša,imaćemo fildžan državu kako nam je i obećano,od Kozije ćuprije do Kobiljače,sve zahvaljujući fašistima i lopovima iz SDA-SDP.