Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP pobjedjuje nema se sta tu previse pametovati! kada na skup dodje 15 000 ljudi koji zele promjene a ne da slusaju Hanku, Harija, Cecu, Topmsona, izvjesnog Harija Hondu ili Monzu ili nekog drugog tada znas da je vrijeme za promjene! SDP JE UPRAVO TA POTREBNA PROMJENA! SDP DO POBJEDE
EVO ME OPET SAM NORMALAN! VALJDA CU GLASATI KADA BUDEM NORMALAN INACE KADA NISAM NORMALAN, A TO MENE UHVATI 2X GODISNJE I DRZI PO 6 MJESECI, ONDA SE VOLIM FUKAT U BULJU, A NAJSRETNIJI BI BIO KAD BI TO MOGAO HARIZ DA URADI STRAAASNO SE PALIM NA NJEGA!
ko visoko leti nisko pada to ce komunjare shvatiti u ponedeljak mi ne zelimo postati prvaci svijeta u reketu
Samo pobjeda SDP-a garantuje evropsku BiH! Podrska za drugove i drugarice od socijaldemokrata sa Cetinja, Crna Gora!
Pobjeda, samo pobjeda i da smjenimo ove što dižu sebi penzije.
POBIJEDICE ALI SA 25% I U OPOZICIJU SINOĆ JE ZLAJA ODRADIO POSAO ZA SDA I SZBIH, RAZOČARAN SAM SDP-OM KOJI ZA 20 GODINA NEMOŽE ILI NEĆE DA UĐE U VLAST I ČEKA NEŠTO.
Dosta je bilo Bahtića, i Brankovića. Imali su svoju priliku. Marš sa fotelje.
Ovim tempom u boljitak ćemo čekati narednih 1000 godina. Autoput će tada biti muzejski primjerak.
Država prema mjeri svih građana je ideal za koji se zalaže SDP. Dosta je bilo šuplje, vrijeme je da se stvari promjene na bolje.
M:a:ter ti ye:bem lazljlivu sporazum o slobodnoj trgovini sa Srbijom potpisala je Azara Hadziahmetovic iz Harisove stranke za BIH koja je i tad, ko i uvijek bila vlasti. Da mi te nac kad dodjes u Bosnu, pod bi obriso s tobom s.m..r.a.d.u. dijasporski y-e-b:o li ti Haris sve muske clanove porodice
I ptice na grani znaju da ovako više ne može, nismo makli sa mrtve tačke u EU integracijama a država nam tekonomski tone, nezaposlenih nije nikada bilo više. Vrijeme je da im 3. oktobra uručimo otkaze.
STA JE CRVENA BANDO? GLADUJTE, I TREBA DA GLADUJETE, STO NISTE NA VRIJEME POBJEGLI KO JA 1992. GODINE. SAMO NAPRIJED HARE, CIJELA DIJASPORA JE UZ TEBE!!!
SDP ce imati pune ruke posla...valja pohvatati sta su sve radili ccccc al ne brinem puno,znam da hoce a znam i da mogu ! vrijeme je da se krene dalje i u bolje POBJEDA DO KRAJAA SDP-a ::D
Ovo je izborna godina SDP. Nakon pobjede hitno usvojiti zakon o oduzimanju nelegalno stečene imovine i pohapsiti kriminalce.
e pesimista....haj malko \"ohani\".....koliko ti je sve crno pred ocima da se sam tjeras u p.m. izostavio si fahru a i hobotnicu iz rs-a tamo valjd aima za kifle da ih ne spominjes?