Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo,i PETA KOLONA nešto reče!
Papčino zelena, haj malo rasola za triježnjenje.
Četo,što si nervozan?Možda bi bilo dobro, da te dabić malo prebere!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HMMMM AND DŽEMA možeš imati nikova koliko hoćeš ali do mladih sdp-a NIJE TEŠKO DOĆ, NEMOJ SE PRESERAVATI DA NE BI NEKO NAJEBAO.
Halo magarac, malo si nervozan.
LAKO JE BALJEZGATI PREKO POSTA, BUDI MUŠKO PA KAŽI TO U LICE, JA SAM VOLJAN DOĆI GDJE GOD ŽELIŠ.
Nije vas stid sada nesto govoriti!!
Samo vi smatrajte i nemojte ništa poduzeti,i vi onaj klempo što se širi po Potočarima sa Bakirom kao da je cijelu Bosnu oslobodio a ne hladio muda po Njemačkoj sram vas bilo naroda i obraza što ga pod dupetom nosate.Smrdljivi Dodik prijeti sa nebuloznim tužbama a vi na ovo ništa fujjjjjjjjjj.
Ne trebamo podrsku od SDP-(ovaca),koji su nevine ljude ***rtovali u Guantanamo i koji su borce ARBiH izjadačavali sa agresorima...koji su borca ARBiH , 'NATJERALI' na samospaljivanje...
ove sve komunjare treba poubijati...oni su najveci krivci sto su muslimani stradali u ovom ratu...godinama su muslimanima punili glave pricama o bratstvu i jedinstvu,a srbi su potajno spremali genocid...da su u ll svjetskom ratu kaznili cetnike kako su trebali nista se ovo ne bi ni dogodilo...
Mrs,kad se nesto desi kako ste brzi dati izjave,mamu li vam vasu!Gdje ste bili sve ove godine,stoko jedna gubava!
možeš imati nikova koliko hoćeš ali do mladih sdp-a NIJE TEŠKO DOĆ, NEMOJ SE PRESERAVATI DA NE BI NEKO NAJEBAO.
puno je pitanja na koja treba znati odgovor prije komentiranja vijesti: - tko je organizator javnog skupa? - je li organizator poduzeo sve potrebno što po zakonu MORA? - je li pravodobno ishodio sve dozvole? puno mi informacija ovdje nedostaje
da. vidi: ja ti sad pokušavam reći da vjerojatno postoji procedura . očito je da je negdje u toj proceduri nešto zapelo jer inače ne bi došlo do naguravanja ovih jadnih žena i policije.
kakvi licemjeri. znaju oni dobro da je policija po pravilu službe reagirala na takav način. a svejedno napadaju policiju jer eto - dodvoravaju se glasačkom tijelu. kakvi beskičmenjaci. jadno.
Još prekjuče je Denis Bećirević dao obećanje kako će on (a znamo u čije ime govori, u ime SDP-a) sve učiniti da se kazne počinioci genocida, zločinci. A danas evo, SDP "osuđuje ponašanje MUP-a RSa", "pozivaju nadležne institucije RS da kazne pripadnike MUP-a RS"... Kako cinično i zlurado zvuče ove riječi partije čiji šef prodaje Bosnu četnicima iz RS-a za nekoliko fotelja. Gdje vam je obraz i ponos pa da kažete da je koalicija sa zločincima nemoguća?! I ovo saopštenje dolazi tek nakon što su se Duduk i Čović izjasnili da je SDP nesposoban da provede dogovoreno i da čekaju koja će bošnjačka stranka biti njihov partner. Da nije bilo te izjave, oni bi još uvijek o svemu šutjeli. Ne znam otkud SDP-u pravo i ideja da on zastupa Bošnjake u Bosni, kad je uvijek bio žestoka opozicija svim bošnjačkim strankama i programima?!
Jebo li te ćaća lažljivi, zelenkasto-spletkaroški.
Ja stvarno ne znam zasto su komentari uopste dozvoljeni na temama o Srebrenici!
tebi je to vise sto je sdp u pitanju
bando lopovska, od vas sdp-ovaca i jagode kad dolaze ljute su. stoko jedna. .
Hajde molim te ne seri, kako te uopšte nije stid da komentariseš ovu temu!
Abbas, marš na Bliski istok pa prosipaj seljakluk.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)