Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam glasao za sdp i pun mi je kofer Vas nacionalista, koji sta svi lafo ugroženi. od 1992 vas gledam na vlasti i zlo mi je, dajte malo i drugima da zasjednu... ko zna, možda nas ovi novi iznenade pa malo manje pokradu narod od ovih što su do sada krali. Samo jedna napomena za one kratkog pamćenja: Behmen premijer FBIH, Grabovac ministar finansija 2000-2002. Počele penzije redovno, počele plate redovno, počele invalidnine redovno, isplatili 3 zaostale penzije / invalidnine. Vojnici se otpustiše i dobiše po 10.000 KM. Učinak ovih do jučer friško ugroženih na vlasti: otpušteni vojnici dobiše... da ne psujem, penzije su počele kasniti, invalidnine također.Hljeb poskupio i da ne nabrajam dalje. Jeste vala, zeznuto to preglasavanje. Halo 323, šta je cefrtificirani hrvat uradio da do ovoga ne dodje??? NIŠTA! Eh da, radio sa hrvatskim predznakom u mostaru je zatvoren, narodno kazalište također.
Ko je razvaljivac zna se..onaj ko je razvaljivao od 1992-1995.A ako je sad SDp razvaljuje..pa bolje da je i razvali nego sa vama nacionalistickim govnima da se zivi.
@Hrvoje§§ djeli svoju kucu ako je imas? na tri djela i vise,nisi interesantan! -Daj da se cuje sta predlazu hercegovci prebacimo se na portal.. -(Poskok.info) srdacan pozdrav od Hamzibega!
je li u Bugojnu u školi ne učite veliko slovo, malo slovo, tačka, zarez???
Selam za Građansku Dzamahirijicu....
Svaka čast, sad nam je jasno ko je do sad kočio fomiranje vlasti... Čuj spremni, ma nemoj mi rIJET. E moj Zlatko, pošalji sina Zlatka na odmor u Široki, ako misliš da ti je ovo konstruktivna politika! Sarajlijice jedna komunjarsaka. Gurbetino jedna UDBA-ška!!!
VIŠE ČE JE ONAJ GLAS I NAMETANJE HRVATIMA KO ČE IH ZASTUPATI RAZVALIT BOSNU NEGO MI NACIONALISTI NIJE BITAN KVANTITET JEDNOG NARODA I PARTIJE BITAN JE KVALITET KOLIKO DODŽE IZ HERCEGOVINE U SARAJEVO ILI TRAVNIK DA KETE NA ULICI KOČE IH POKUPITI DA RADE A KOLIKO NA KUPRES ILI ŠIROKI BOŠNJACI JEDINO CIJEPAJU DRVA U FEDERACIJI POZDRAV SVIMA IZ BUGOJNA OD BOSANCA KOJI NIJE GLASAO ZA SDP I NIKAD NEČE GLASATI ZATO ŠTO SU VIJEŠTAČKA TVOREVINA
Ma treba se podijelit na 3 republike i neka onda svatko sebi bira vlast kakvu voli. Bolje ćemo se pazit i nitko nikome neće biti kriv.
samo naprijed..mozete sami sa sobom..dudlajte ga!
KO JE BIO NA VLASTI 1992???? DA TI NIJE AUSTRALIJSKO SUNCE MOZAK POPILO?????? OVO GALAMIM!!!!!!!! Jesu li sda, sds i hdz zastave vezivale na svim predizbornim skupovima???? Poklopi se malo, molim te. Znaš onu, ponekad je zlatna ona koju ne izgovoriš.
je li stvarno vjeruješ u to što si napisao, ili ti je neko šapnuo? upredi imovinu Behena ili Grabovca sa imovinom npr Čovića, IM Jovića, Bičakčića, M. Obradovića, Dodika... Tačno, da ovi nisu pokrali sve, kolika bi tek imovina bila Čovića, Bičakčića, Brankovića i njima sličnih...
Ma ja nisam na ovim izborima glasao za SDP, a prvi put mislim da sam loše glalasao, jer su pokazali i pokazuju da jedini imaju viziju kako dalje.
kako zlatko misli da konstituise vlast bez ijedne stranke iz rs .pa i alija je to uradio 92 pa doveo do rata.koliko ce ta njegova vlast biti funkcionalna u rs.glupost.mozda ce poslati vojsku da natjera srbe da prihvati njegovu vlast.
Podrska za SDP i koaliciju, neko napokon prica razum.
Smijesno je spominjati bolju situaciju 2 ooo. god. Tada su pomoci i razne donacije stizale sa svih strana svijeta. Da tadasnji nisu pokrali, bilo bi i za danas
Ne mislim tako al se ismijah junački.Sa-x je no.1 samo zbog komentara.
nemojte samo sa HDZovim foteljašima