Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radila sam u ovoj skoli izvesno vreme i mogu samo reci da je to bio najgori period u mom zivotu. Sto se tice kadra koji radi u skoli totalno je nestrucan dozvoljavajuci da se politika petlja i mesa u sve. Svi se prave pametni masuci diplomama stecenim na Palama, koji je nula od fakulteta. Cak su im u takozvani ucitelji nepismeni, pogotovo oni sa svrsenim fakultetom u Tuzli i Biljeljini. BIH i cela Republika Srpska su uvek bili a i ostace jedna nerazvijena rupa, sto se da primetiti i po ovakvom ponasnju , posle 20 godina. Glup i prost narod da ne moze biti vise, zaostala i zatucan sredina do same srzi.
@jozo prvo da se tebi obratim.......al nema smisla jer si isti ko i oni sto su boravili 11.7.95 u Srebrenici. A ovi (naši) političari isto se obnašaju ko oni 95,, godine dakle skupljaju poene na osnov kostiju da ne razvlačim politika je ku..rvha a narod ebiga naivan i gladan
A, sto ce him skola kad imaju dzamije, one ostre saudijske